Flash ve CD olmadan nasıl format atılır? Şu an PC açıldığında hiçbir yere giremiyorum. Sadece BIOS'a giriliyor.
Flash ve CD olmadan nasıl format atılır? Şu an PC açıldığında hiçbir yere giremiyorum. Sadece BIOS'a giriliyor.
Hocam Android USB Kurulum Programları max Linux yapıyor diye biliyorum. Telefondan Linıx kurup Linux'tan Windows kurma çok uzun olur.Sanırım bilgisayar açılmadığı için flashsız ve cdsiz demişsin ama telefondan format usb si hazırlayabilirsin atabilirsin.
![]()
Telefon ile Windows Kurulum USB'si Oluşturma Rehberi
Android telefonunuz ile Windows 10 ve Windows 11 kurulum USB'si oluşturmak için yapmanız gerekenleri açıklıyoruz. Android telefonlarda Root yetkisi eldewww.technopat.net
Hocam Android USB kurulum programları Max Linux yapıyor diye biliyorum. Telefondan linıx kurup Linux'tan Windows kurma çok uzun olur.
Acele yoksa yarın veya şimdi yakınlarına gidebilir, cafede halledebilir.Evet ama daha hızlı bir çözüm yoksa mecbur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.