Çözüldü Windows 8.1 İE 11 Youtube Problem

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CİLO 3.25i

Hectopat
Arkadaşlar Youtube sitesinde İE11 de ilk açılışta yaklaşık bir 20 30 saniye bir donma oluyor. Youtube de video full screen oynatırken otomatik olarak ekran çözünürlüğüne göre otomatik olarak değişiyor bende bu durum Laptop ekranım 720HD desteklediği için çalışıyor ancak bilgisayarımı ben HD TV ye bağlı olarak kullanıyorum ve varsayılan ekranım 1080HD desteklemekte ama videolar yine 720HD olarak açılıyor ve bu durum PowerDVD 13 programını da etkiliyor PowerDVD 13 de Youtube videoları maksimum 720HD oluyor. Windows 8 İE 10 kullanırken bu sorunların hiç biri yoktu benim en önem verdiğim zevkim görüntü kalitesi ve bu durum çok can sıkıyor. Konu ile ilgili aynı şikayetleri yaşayan arkadaşlar varsa yardımlarınızı rica ediyorum.

Bahsettiğiniz sorunu windows 7 kullanırken chrome ile yaşamıştım. Opera ile açınca sorun yoktu. Çözümü youtube HTML5 oynatıcı ile buldum chrome için... YouTube. Sanırım flash player sürümü ile alakalı bir sorun. Win 8.1 de sorun yok...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz sorunu windows 7 kullanırken chrome ile yaşamıştım. Opera ile açınca sorun yoktu. Çözümü youtube HTML5 oynatıcı ile buldum chrome için... YouTube. Sanırım flash player sürümü ile alakalı bir sorun. Win 8.1 de sorun yok...

Dün flash player i devre dışı bıraktığımda donma sorunu ortadan kalktı sadece HD TV 1080p desteklediği halde yüksek kalite videoları 720p olarak açıyor :( Youtube uyumluluk listelerine eklediğimde düzeliyor ama bu seferde video dolum çubuğu aşağı indiğinde sanki ekranımın altında bir hasar varmış gibi bir çizgi oluşuyor.

Sorun Flash Player ile alakalı sanırım. Ekran kartı Driver Microsoft tarafından yüklenen WHQL sürücü.

Bende de benzer bi sorun var. IE 11 ile Youtube'da video izlerken, nadir zamanlarda görüntüde takılma oluyor. Güncellemeden (Windows 8.1'e) önce böyle bir şey olmuyordu. Chrome da bu sorun yok. Ne yaptıysam düzeltemedim. NVIDIA denetim masası, eklentiler, Intel HD grafik, hepsini kurcaladım. Hatta Windows özelliklerden IE'yi kaldırıp tekrar yükledim. Sorunu düzeltemedim.
Sistemim ;
Gforce 630 m, i7, 64x, ram 6gb

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de benzer bi sorun var. IE 11 ile Youtube'da video izlerken, nadir zamanlarda görüntüde takılma oluyor. Güncellemeden (Windows 8.1'e) önce böyle bir şey olmuyordu. Chrome da bu sorun yok. Ne yaptıysam düzeltemedim. NVIDIA denetim masası, eklentiler, Intel HD grafik, hepsini kurcaladım. Hatta Windows özelliklerden IE'yi kaldırıp tekrar yükledim. Sorunu düzeltemedim.
Sistemim ;
Gforce 630 m, i7, 64x, ram 6gb

Youtube da video aç ve zerine sağ tıkla çıkan seçeneklerde en altta HTML5 mi yoksa Flash Player mi çıkıyor Html5 çıkmıyorsa sorun var demektir. Sorunun kaynağı da Windows disk temizleme sistem dosyalarını silerken Windows Update ile ilgili bir kaç şeyi siliyor ve sistemi tekrar kurmak gerekiyor. :(

Sorunu çözdüm ufak bi' güncelleme işi çözdü . 2 gündür kullanıyorum takılma yok yardım için teşekkürler .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı