Windows 8.1 nasıl?

Bence düşük RAM kapasiteli ve SSD bulunmayan sistemler için güzel bir işletim sistemi. Hem Windows 7 kadar eski değil hem de Windows 10 kadar sistemi yormuyor.
 
SSD olmayan ve düşük bellek kapasitesindeki cihazlar için oldukça stabil bir sistemdir. Şahsen oldukça düşük özelliklere sahip dizüstü bilgisayarımda Windows 10'dan 8.1 Pro'ya geçiş yaptım. Windows 10'a göre çok daha yüksek bir hız aldım elbette, ancak pil performansı konusunda Windows 10 daha iyi.
 
Win 7'den sonra Windows 8.1 favori işletim sistemimdi. Çok memnundum. Hem zaten Win 10 çıktığından itibaren 2 sene kullanamadım, sürücü problemleri ile karşılaştım. Win 10 build 1703'ten sonra öyle bir problem kalmadı. Şu anki sürücülerin hepsi Win 10 ile daha güncel ve stabil bir performansa sahip. Sistemde 4 veya 8 GB fazla bellek kullanarak Win 10'dan fazlasıyla verim alabilmek mümkün. Yani evet. 8.1 kullanılır, daha performanslıdır ama dediğim gibi Win 10 daha günceldir ve güncel Windows kullanmak PC'de verimliliği artırıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1'i çıktığından beri kullanıyorum yeni sistem topladım Windows 10 kurup gönderdiler ben biraz kullandıktan sonra 8.1'e geri döndüm 10'a geçmenizi tavsiye etmiyorum.
 

Geri
Yukarı