Windows 8.1 nasıldır?

Windows 8/8.1 daha çok dokunmatik Windows kurulu cihazlar (Akıllı tahtlar, Windows kurulu tabletler, Dokunmatik ekranlı laptoplar vb.) yaygınlaştığı için çıkmıştı diye duyduydum. Ayrıca bir de her kullanıcıya rahat hizmet edebiliyor. Bazı uygulama ve oyunlar sadece 10'a destek veriyor. Ama sonuç olarak desteği bitene kadar sonuna kadar kullanılabilir bir işletim sistemi Windows 8.1
 
Bende bırakayım sistemi :) Bu sistem Windows 8.1'de sorunsuz çalışıyorsa bir çok bilgisayar çalıştırabilir.

Screenshot_1.png
 
Birkaç güncelleme sorunu ve kronik arka planda çalışan uygulama sorununu görmezden gelirsek özellikle HDD diski olanlar için Windows 8.1 kurtarıcıdır. Gerek hızıyla gerek kaynak kullanımı ile gayet memnun eder. Emin olamadığım şey ise Windows Defender'in Windows 8.1'deki durumudur. Bu konuda da aydınlatan olursa tadından yenmez. İyi sosyaller. 😊
 
Microsoft'un mükemmel bir halkası. Gerçekten çok hızlı bir işletim sistemi. 2023'de genişletilmiş desteği bitiyor. Teması da Windows 7'ye benzer olması hoşuma gidiyor.
 
Bence gelmiş geçmiş en iyi Windows sürümü. Windows 10 kadar zengin, Windows 7 kadar performanslı. Sürücü desteği, yeni simge paketleri, koyu mod, gece ışığı gibi özellikleri eklemek de araştırınca gayet basit.
 
O kadar övülmüş, peki beyler tam ekran lisans uyarısını çözebilen var mı ya da şöyle sağlam single language için key önerisi olan var mı?
 
Güzel işletim sistemi. Aslında uygulamaları pencere haline getirebilir olsaydı ve birkaç düzenleme yapsalardı tadından yenmezdi. Aero da eklenebilirdi ama amaç düşük sistemlere destek, eklenmesi tuhaf olurdu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı