Windows 8.1 Spectre ve Meltdown Yaması

alieren345367

Centipat
Yanlış bilgilendirme
Radeon 535'li bilgisayarıma Windows 7 kurmak istiyorum, mevcut sistemim Windows 10.

Sanırsam Radeon 535 ekran kartı W7'yi desteklemiyor, Windows 7 kurmanin bir yontemi yok mudur?

Merhaba eğer düzgün bir şekilde virüslerden korunur isen alt etmek basit. Örneğin benim işlemcim 7.nesil ve 7.nesilde güvenlik açığı var meltdown ve spectre biliyorsunuzdur. Windows 10 kullanmam zorunlu çünkü Microsoft bilerek vermiyor Patch'i Windows 8.1'e. Ancak hard diskim 5400 RPM olduğu için ve SSD alacak param olmadığı için zorunlu olarak 8.1 kullanıyorum bu güvenlik açığına rağmen. İçiniz rahat olsun. Dikkatli olun sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft, Windows 7 de dahil 10 yıldan bu yana çıkmış bütün sürümler için Soectre ve Meltdown güvenlik güncellemelerini sağladı. Buradan okuyup öğrenebilirsiniz:

Merhaba Recep Bey,

Bu bilgiye bir Technopat Sosyal konusundan ulaşmışken direk olarak bana ceza kesilmesi ne kadar mantıklı? Alın size ilgili konu: Windows 8.1 "Desteklenmeyen donanım" sorunu - Technopat Sosyal
Madem bu yanlış bir bilgi o zaman başka bir konuda verilen bilgiden neden ben sorumlu oluyorum? Tabii ki de ceza verilmeli fakat direk olarak ceza kesilmeden evvel kişiye bilgiye nereden ulaştığı sorulup uyarılması gerekmez mi?

Saygılar,

TDK

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı