Windows 8.1 Ücretsiz ve Yasal Olarak Edinme (Öğrenciler için)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben üniversite ögrencisiyim e posta hesabim yok. Almak için öğrenci işlerine gidip ne demem gerekiyor. Çukurova üniversitesinde okuyorum.
Ders programını, öğrenci belgeni veya öğrenci akbilinin fotoğrafını çekip atarsan onaylarlar.

Peki bu ders programı olur mu ??

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 482
Yok ya vazgeçtim işi garantiye almak lazım. Yarın okuldan öğrenci belgesi alıp yollayacağım.

Merhabalar, hazırladığınız rehber ile bie key elde ettim. Bunu halihazırda kullandığım Win 8,1 Pro da etkinleştirme keyi olarak kullanabilir miyim?

Kullanamazsınız. Bu key sadece W 8.1 Industry Pro versiyonunda geçerlidir.

Halit Armay Anadolu Sağlık Meslek lisesinde okuyorum. Sağlık meslek'te olup da bunu kullananlar var mı?
Kardeşim bende sağlık meslek liseliyim. Sen kullanmaya başladın mı? Memnun musun? Herhangi bir sorunla karşılaştın mı? Okuduğumuz okulun bilgisi dahilinde olmasına gerek var mı? Okula herhangi bir bilgi ulaşıyor mu? Kusura bakma çok soru sordum.

Son düzenleme:
Kullanıyordum artık kullanmıyorum çünkü berbat'tan da berbat. PC yavaşlıyor güncellemeler de 2 saat donduğunu hatırlıyorum. Hiç bir sorun olmadı okula hiç bir bilgi gitmedi. Ben okul müdürüne öğrenci kartı alacağım dedim işletim sistemi lafını açmadım. İyi günler...
@baybars516

Bende öyle bir sorun yok. Sorun büyük ihtimal sizde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…