Windows 8.1 ürün anahtarsız kurma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben dediklerinizi not defterine yazıp not defteri şeklinde attım. Az önce ne dediğinizi anlamadım pek bilmiyorum bu işleri anlatır mısınız?

Not defteri ile aç oluşturduğun dosyayı o zaman şimdi, sırayla;
Dosya > Farklı Kaydet > Dosya adına ei.cfg yaz > Kaydet

Yinede not defteri olarak kaydediyor. Ben bir oyun dosyasındaki cfg yazılı dosyayı not defteriyle birlikte açtım. Ondan kaynaklanıyordur. Nasıl yapacağım?

Pardon sanırım not defteri kendisi sonuna illa ki .txt'yi ekliyor.

Dosya uzantılarını görmen lazım senin anca öyle sonundaki .txt'yi silersin.
İşletim sistemin nedir şu an?

Şuan windows 8.1 SL pc topladığımda yapacağım bu yazma işlemini. Ben iso dosyasını usb ye yazdım atıp atıp deniyorum oradan alt+f4 yapınca geri geliyor zaten bakıyorum olmuş mu diye.

Windows 8.1'de dosya uzantılarını göstermek için şu videodan yardım alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Artık dosyanın uzantısının .cfg olduğundan eminsen, oluşturduğun kurulum USB'sine /sources içine at ei.cfg'yi, olması lazım.

ScreenHunter_28 Jun. 05 00.45.jpg
uzantıyı değiştirdiğimde yanındaki not defteri gibi oluyor.

Galiba benim bilgisayar cfg yazdığım an not defteri açıyor. Bir oyunun cfg dosyasının içindeki bir şey i değiştirmek için birlikte aç deyip not defteriyle açmıştım oradan kalmış olabilir. Nasıl düzelteceğiz?

Not defteri vb. programla açılması önemli değil önemli olan onun win8 format dosyasındaki sources klasörüne atman tabi ismi tam olarak ei.cfg olmalı.İstersen elimde Win 8.1 iso dosyası var ve kurulumda key soruyor atla butonuna basıyorsun key girmiyorsun daha sonra kurulumun son kısımlarında sana aktifleştirme yapılsınmı diye soruyor ona evet dersen rahatça kullanırsın.

Eki Görüntüle 74673 uzantıyı değiştirdiğimde yanındaki not defteri gibi oluyor.

Galiba benim bilgisayar cfg yazdığım an not defteri açıyor. Bir oyunun cfg dosyasının içindeki bir şey i değiştirmek için birlikte aç deyip not defteriyle açmıştım oradan kalmış olabilir. Nasıl düzelteceğiz?
ei.cfg.cfg yazıyor ya orada, sondaki cfg yi sil sadece ei.cfg olarak kalsın.

Açamaman lazım dediğimde biraz basite indirgemek için söyledim yoksa cfg uzantısını bi programla eşleştirirsen tabi açılır, açılıp açılmaması mühim değil, ei.cfg olsun yeter ne eksik ne fazla.

@Silinen üye Tamam anladım ne demek istediğini. Ama olmuyor. Bence tıklanmaması önemli bir detay olabilir. Bir de sen demişken eski haline çevireyim diyorum. İlerde indirdiğim başka dosyalarda bu sorunun yaşamamak için ne yapabilirim? Eski haline döndürmek istiyorum. Son bir kez daha deneyim bakalım ne olacak. Atla butonu çıkmıyor bende.

Dediğin gibi düzeltip ei.cfg olarak attım. Bu sefer sonuç böyle oldu. Mikail fidanın bir gönderisinde channelde retail yazıyordu. Seninkinde sonuç bu:
ScreenHunter_29 Jun. 05 06.10.jpg

Channel'ı retail yaptım yine aynı sonucu verdi.

Yine Technopatda bir konuda buldum oldu. Teşekkürler arkadaşım benimle bu kadar ilgilendiğin için çok teşekkürler. Ama yinede konu bitmedi belki bir aksilik yaşarsam tekrar senle konuşmak isterim. Bu sosyalde yeni olduğum için nasıl özelden konuşulduğunu bilmiyorum bir aksilik yaşarsam sana sormak isterim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı