Windows 8.1 Yanlış Format Atma

csoueols

Hectopat
Daha fazla  
Dell marka bilgisayarimda yavaslama oldugu icin format atmaya karar verdim. Ayarlardan kurtarma seceneklerinden sifirlamayi sectim daha sonra seceneklerde C diskini tamamen temizle gibi bir secenek geldi kabul ettim. Daha sonra aklima geldi diski temizlersem isletim sistemi filan silinir mi diye. Su an bilgisyar sifirlaniyor yuzde 12'de. Sifirlama tamamlaninca bilgisayar ilk haline mi gelecek yoksa kurulum CD'si mi gerekecek bilmiyorum. Bilgisayari aldigimda yaninda gelen CD'yi de bulamadim.

Ne yapacagimi bilmiyorum bilgisayar sifirlama islemi bitince Windows duracak mi yoksa bilgisayar ilk haline mi gelecek bilmiyorum, ilk haline gelirse de nasil Windows 8.1 veya Windows 10 kuracagim onu da bilmiyorum. Acil yardima ihtiyacim var, yardim edebilirseniz cok mutlu olacagim. Simdiden tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 den 8.1'e geçtiyseniz Windows 8'e döner 8.1 kurulu ise 8.1 kurulur recovery alanı silinmedikten sonra bir şey olmaz merak etmeyin daha sonrasında Windows 10'a geçmek istiyorsanız yükseltme yapmanız gerekiyor.Yükseltmenin nasıl yapılacağına buradan bakabilirsiniz kolay gelsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı