Windows 8.1'e geçmeli miyim?

TheFreak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba,

Şu anda Windows 10 Pro kullanıyorum. Bilgisayarımda SSD olmadığından mıdır bilinmez ama klasörleri açarken bile inanılmaz bir yavaşlık söz konusu. Bu sebeple Windows 8.1'e geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?

Bilgisayar özelliklerim şu şekilde:

AMD FX 6300.
8 GB 1888 MHz RAM.
NVIDIA GeForce GTX 760 2 GB.
1TB 7200RPM HDD.

Merhaba,

Şu anda Windows 10 Pro kullanıyorum. Bilgisayarımda SSD olmadığından mıdır bilinmez ama klasörleri açarken bile inanılmaz bir yavaşlık söz konusu. Bu sebeple Windows 8.1'e geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?

AMD FX 6300.
8 GB 1888 MHz RAM.
1TB 7200RPM HDD.

Bence bilgisayarına Win10 Format At eğer DüzelmeSSE İçini Temizletip Termal Değiştir
Çünkü Win8 önermem arayüzü çok kötü geliyor ama yine sen bilirsin

Merhaba,

AMD FX 6300.
8 GB 1888 MHz RAM.
1TB 7200RPM HDD.
Bence Windows Değil De Linux Düşün. Ben Arch Linux Kullanıyorum Gayet Memnunum Windows tan daha dinamik ve güçlü . Arch Linux u araştırmanı tavsiye ederim önerimdir 😊

Sisteminiz o kadar da kötü değil gibi işlemci hakkında pek bir bilgim yok ama 7200RPM HDD ve 8 GB RAM var, eğer hızlanmasını istiyorsanız Windows 8.1 kurabilirsiniz ve ben yerinizde olsaydım kurardım veya SSD alıp Windows 10 kurardım.

Tabii ki de Windows 8.1'e geçin, 6 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım, arayüzü kolay güzel, driver sorunu yaşatmıyor, fps konusunda büyük artış var, Win 10'da bellek kullanımım boşta %60, Win 8.1'de %30.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı