Windows 8.1'e Geçtikten Sonra 0xC004C003 Hatası

baraneksii

Hectopat
Daha fazla  
3 gün önce yeni bilgisayarımı aldım. Win8 yüklemişti toplayan abi ben de yanındaydım. Kodu girdi aktifleştirdi. Bu sabah 8.1'e güncelleyeyim dedim. Yükledim 4-5 saat olmuştur. Birden "Hata kodu: 0xC004C003" böyle bir hata verdi. Bu ürün anahtarı çalışmıyor dedi. Şimdi kod bende değil ne yapmalıyım? Bir sıkıntı çıkar mı böyle dursa?

Tam olarak bilmiyorum şöyle oldu: Ben tanıdığım bir yerden toplattım bilgisayarı satın aldım yani parçaları. Daha sonra onlar toplaması için tanıdıkları bir yere götürdüler. Ben de toplamasını izledim. Win8 kurdu ve bir defterden bakarak kodu girdi. Yeni bir Windows almalı mıyım? @Erkan Çevik

Evet ucuzmuş. DreamSpark'a mail attım eğer kod verirlerse almama gerek kalmaz ancak vermezlerse bunu alacağım. :like:

Bir de şey soracağım, şimdi 8.1 kurulu bende, kişisel bilgisayar ayarları kısmından kodu girmem yeterli mi format mı atmalıyım? @Erkan Çevik

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı