Windows 8.1'e Geçtikten Sonra Oyunlarda Düşük FPS

Gürkan KIRCA

Centipat
Bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 8.1 Pro'ya geçirdim. Masaüstü ve uygulamalarda son derce akıcı olmasına rağmen Win 10'da 40-50 FPS ile oynadığım oyun 2 FPS ile kırmızı yeşil renk oluyor. NOT:Oyunun adı Zula.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü kurulumunu doğru şekilde yaptınız mı? Özellikle ekran kartı sürücüsü oyunlar için en önemli sürücüdür. Detaylı sistem belirtin lütfen. Ayrıca Windows 10 1903 kullanmanızı öneririz.

Bu videoya da bakmanızı öneririm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlış Bilgilendirme
Sürücü kurulumunu doğru şekilde yaptınız mı? Özellikle ekran kartı sürücüsü oyunlar için en önemli sürücüdür. Detaylı sistem belirtin lütfen. Ayrıca Windows 10 1903 kullanmanızı öneririz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1903 sürümü çoğu sistem de sıkıntılı ve sorunlu çalışıyor. Bunu söyledim diye 2 defa uyarı yedim nedense. Doğruları söylemek bu forumda yalnış sanırım? 1903 sürümünde sorun yaşayanlar çok.

Tüm sürücüleri kurun, sorun devam ederse eski işletim sistemine formatlayın.
Neden Windows 8.1'e geçtiniz ?

Bu arada hakan reis en ufak hatayı bile affetmeden banlıyor, teşekkürler bize Türkçeyi zorla öğrettiğiniz için. :D :D

Katılıyorum. Bu forumda anlamsız bir Windows 10 seviciliği var. Diğer işletim sistemlerinde bir sorun olduğunda hemen Windows 10 yükleyin deniyor. Güncel olan her şey en iyisi olmak zorunda değil.
1903 sürümü çoğu sistem de sıkıntılı ve sorunlu çalışıyor. Bunu söyledim diye 2 defa uyarı yedim nedense. Doğruları söylemek bu forumda yalnış sanırım? 1903 sürümünde sorun yaşayanlar çok.

Katılıyorum. Bu forumda anlamsız bir Windows 10 seviciliği var. Diğer işletim sistemlerinde bir sorun olduğunda hemen Windows 10 yükleyin deniyor. Güncel olan her şey en iyisi olmak zorunda değil.

Kesinlikle haklısınız. Yahu arkadaş sevemedim Windows 10'u diyorum ki sistemim de sıkıntılı çalışıyor Windows7/8.1 kurunca sistem daha stabil oluyor diyorum gelen cevap aynen böyle '' En güncel Windows 10 sürümünü kurun '' '' 1903 sürümünü kurup deneyin '' ne alaka yani? Sonuçta aynı sistem sürüm ile alakası olmuyor ki. Zaten microsoft iyice batırdı Windows 10'u son güncellemeler ile daha kötü oluyor. 1903 sürümün de ise benim sistemimde yakaladığım bazı olayları da söyleyeyim başkaları yaşadımı bilmiyorum. Arka planda acayip şekilde telemetri yolluyor hiç bitmiyor internetimi yavaşlatıyor ve ping değerlerim tavan yapıyordu. Hizmetlerden kapatıyorum regedit'ten engelliyorum sistemi yeniden başlatınca geri aktif oluyordu. Her yolu denedim kapanmaz silinmez bir şey yapmış adamlar resmen Windows 10'u zorla kullanın diyorlar artık. Şuan sisteme Windows 7 Home Premium kurdum bir tane bile güncelleme kurulu değil şuan da sistem çok hızlı ve kararlı çalışıyor. Bu kadar uzun yazdım inşallah yine uyarı vermezler :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı