Windows 8 64 bit DPC WATCHDOG Violation Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online. bu minidump dosyası. Umarım doğru yükleyebilmişimdir. Belirttiğiniz dosyaları sildim. Bununla birlikte zip dosyasını indirdim yalnız uzantısı farklı olduğu için açamadım. Bu dosyayı nasıl açacağım konusunda yardımcı olursan çok sevinirim. Son olarak BİOS güncellemesini nasıl yapabilirim? Acaba BİOS güncellemesi yaptığımda herhangi bir veri kaybı yaşar mıyım? Cevabınız için teşekkür ederim. :)

Bunu win8 uyumluluğunda çalıştır.
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Apps_for_Win8/LiveUpdate/Liveupdate_Win8_64_Z318.zip
ASUSUpdate-300x285.jpg

Update bıos from file seçip önceki verdiğim rar içindeki dosyayı seçip flash'a tıklayacaksın. İşlem bitip bilgisayar kapanıp açılırken bios'a gireceksin ve f9 sonra f10 yapıp sorulara yes dedikten sonra işlem bitmiş olacak.

Veri kaybı olmaz işlemi doğru yaparsan. Ayrıca format atman gerekli çok gereksiz program var sürücülerde güncel değil. Temiz kurulum yapabilirsen yap yaptıktan sonra sana güncel sürücüleri veririm.

Evet mavi ekran geldi, ama dump dosyası nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
C:Windows/minidump klasörü içindeki dosyayı rar'layıp paylaşacaksınız.

Driverleri siteye üye olduktan sonra sırayla kurun.
Intel(R) 7 Series/C216 Chipset Family PCI Express Root Port 1 - 1E10 Driver Download for 2K,XP,2K3,VISTA,WIN7,WIN8/32bits<br>XP,VISTA,WIN7,WIN8/64bits - Dell Inc. Inspiron 5521 (103C_5335KV/A12- SKU:Inspiron 5521)
Bunu indirin. Çalıştırı açın, çıkan boşluğa bu dosyayı sürükleyip bir boşluk bırakıp -overall yazıp kurun.
Drivers for Atheros AR9485WB and Windows 8
Realtek PCIe GBE Family Controller Driver Download for XP,VISTA,WIN7,WIN8/64bits -

Denetim masasından NVIDIA ile ilgili ne varsa silin. INTEL görüntü sürücünü silin.
Bununla temizlik yapın Display Driver Uninstaller (DDU) 12.9.8.3
İlk olarak bunu kurun Intel® Download Center
Sonrada bunu kurun Grafik Sürücüsü - GeForce 340.52 Driver | NVIDIA

Windows 8.1'e güncellesende iyi olur.

GetSystemInfo Parser 2.96 Bende aynı sorunu alıyorum, yalnız ben ekran kartımın çalışmadığımdan şüpeleniyorum. Orijinal driveri yüklerken aygıt gözükmüyor, gt 630m yerine 635'i yüklemek zorunda kalıyorum ve ekran kartının çalışmadığını düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı