Windows 8 hâlâ kullanılır mı?

Buyurun son hali:
windows.PNG

Windows 10 1507 sürümü destek almıyor artık.

Size Windows 10 1507 tabanlı Windows 10 LTSB 2015'i tavsiye ederim.

Hem Windows 10 LTSB 2015'in 14 Ekim 2025'e kadar desteği var.

not: Web sitesi, bilgisayarınız, lisans anahtarı veya lisans ile yaşanabilecek sorunlar ve ISO dosyaları ile ilgili hiçbir şekilde sorumluluk almıyorum. Her şeyden siz sorumlusunuz.

Son düzenleme:
Windows 10 1507 sürümü destek almıyor artık.

Size Windows 10 1507 tabanlı Windows 10 LTSB 2015'i tavsiye ederim.

Hem Windows 10 LTSB 2015'in 14 Ekim 2025'e kadar desteği var.

not: Web sitesi, bilgisayarınız, lisans anahtarı veya lisans ile yaşanabilecek sorunlar ve ISO dosyaları ile ilgili hiçbir şekilde sorumluluk almıyorum. Her şeyden siz sorumlusunuz.

Hocam iyi de ben çok destek tabanlı bir şey değil performanslı bir şey.

Hocam iyi de ben çok destek tabanlı bir şey değil performanslı bir şey.

Destek şart bence.
Çünkü güvenlik açıkları olunca siz fark etmeden PC'ye zararlı yazılım girer ve performans düşüklüğü yapar. Ayrıca verilerinizde çalınabilir veya başka ellere geçebilir.

Destek şart bence.
Çünkü güvenlik açıkları olunca siz fark etmeden PC'ye virüs girer ve performans düşüklüğü yapar.
Ayrıca LTSB sürümleri normal sürümlerden daha stabil oluyor. Çünkü gereksiz Windows bileşenleri yok. Aynı Windows 7 ve öncesindeki gibi.

Yok hocam antivirüs kullanıyorum zaten hem bu 11. formatım aynı SSD'ye bayağı bir LTSB 2016 da kalmıştım sistem kaldırmadı.

Zaten ben size 1507 (sizin yüklediğiniz sürüm) tabanlı olan LTSB 2015'i tavsiye ediyorum. LTSB 2016'yı değil.
Hocam yine format işleriyle uğraşmak istemiyorum ama belki bir 6 ay sonra geçerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı