Her gün en az 20 gönderide Windows 8 kur diyorlar, bundan büyük reklam var mı?
Demek ki Casper para vermiyor.
Windows 8’ i önermek çok iyi bir şey. Ama “Diğer Windows Sürümleri” diye bir başlık açıp da orada soru soranlara siktir çekmenin anlamı ne?
Eğer sadece Windows 8 kurulacak ve sadece Windows 8’in sorularına cevap verilecekse neden Windows’un diğer sürümleri için bir yer var? Milleti azarlamak için mi?
Şimdi yeni bilgisayar alanlar tamam, Windows 8 içinde yüklü geliyor çoğu ama eski bir sistemi olan ne yapsın? Ya adamın Windows 8 alma durumu yoksa?
Sırf sen ben Windows XP’ye gıcık oluyoruz soru sormaya hakları yok mu?
Ayda 100TL ile geçinen bir suru öğrenci var nasıl gidip Windows 8 alsın?
Her gün en az 20 gönderide Windows 8 kur diyorlar, bundan büyük reklam var mı?
Technopat'ın amacı ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımaktır.
Technopat'taki yöneticilerin ceza vermeyi marifet zannettiklerini ve gerektiğinden çok daha fazla ceza verdiklerini her fırsatta dile getiriyorum. Üye olduğum günden beri aldığım 2 cezanın da gerçekten çok saçma nedenleri vardı. Neyse ben olayı bilmiyorum kim kime hakaret etmiş neden etmiş zaten tartışma yeri burası değil.
Artık bunu açıklamanın zamanı geldi arkadaşlar. Aslında bu siteyi biz senin için kurduk. Seni siteye üye yapmak için verdiğimiz çaba da cabası. Siteye üye yaptıktan sonra sana durduk yere ceza vermeye başladık. Yarın da belediyenin önündeki fışkiyeyi kırmakla suçlayacaktık. Tüh! Söyledik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.