Windows 8'de çalıştıramadığınız oyunlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows 8'de çalıştıramadığım oyun veya çalıştırıp da sıkıntı çektiğim hiç bir oyun olmadı. Tam aksine biraz daha rahatladı sistem.
Mahalle köşelerindeki bakkalara veya internet kafecilere kulak asanlar cehaletin kurbanı olmuşsunuz :D

Harun abi şöyle dedi, kesin öyledir. Nede olsa Harun abi.

Elimde neredeyse tüm oyunlar var.
Windows 8 oyun desteklemiyor diyenlere inat , pc mi Windows 8'e yükselteceğim.
Her oyunumu da kanıtlacağım.
Gta Vıce City de bunlara dahil.
Sıfırdan kurulum yaptım.
Oyunları yüklemekle uğraşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben orjinal aldığım GTA 4 steam oyununu açmak için neler denedim.
Sonunda başardım ve azmin elinden nelerin geldiğini gördüm.
Dikkatimi çeken olay ise, eski oyunlar hiç sorun çıkarmadan çalışıyor. :)

Orjinal gta 4 aldım kurulumu yaptım sorunsuz şekilde oyunu açınca social hub ekranı gelio şifremi giriyorum playe tıklıyorum ama öylece kalıyor. Oyun açılmıyor hiç bir hata belirtiside yok.

Orjinal gta 4 aldım kurulumu yaptım sorunsuz şekilde oyunu açınca social hub ekranı gelio şifremi giriyorum playe tıklıyorum ama öylece kalıyor. Oyun açılmıyor hiç bir hata belirtiside yok.

Hemen yardımcı olayım..:)
Öncelikle,games for windows live uygulamasını kaldırıyoruz.
Eğer yapabiliyorsak,geride kalan kalıntıları siliyoruz(klasör, kayıt defteri anahtarı).
Verdiğim bağlantıdaki programı indirip kuruyoruz. http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=201134
Social club programını burdan update seçeneği ile indirip güncelliyoruz.DOWNLOAD Rockstar Games Social Club Update
Oyunun kısayoluna sağ tıklayıp, yönetici olarak çalıştıralım.

Sağol sorunu hallettim bir tek gfwl ye bağlanmıyor onu da halledersem güzel bir şekilde oynuyacağım oyunu.

Recep Windows 8 64 Bit de Online Oyunları Küçük Gösteriyor. Oyunu Açıyorum, Küçük Ekranda Oynaya biliyorum.

LEPTOP SİSTEM BİLGİSİ:

• İNTEL CORE İ5 3210M
  • 4 GB RAM AMD
  • RADEON HD 7670M
  • WİNDOWS 8 64 BİT
  • 500 HDD

Recep Windows 8 64 Bit de Online Oyunları Küçük Gösteriyor. Oyunu Açıyorum, Küçük Ekranda Oynaya biliyorum.

LEPTOP SİSTEM BİLGİSİ:

• İNTEL CORE İ5 3210M
  • 4 GB RAM AMD
  • RADEON HD 7670M
  • WİNDOWS 8 64 BİT
  • 500 HDD

Ben ve bu forumdaki hiç kimse böyle bir sorunla karşılaşmadı. hangi oyunlar ve nasıl küçük gözükmekte? Alt + Enter'a bastınız mı?

Amd 13.6'yimi kurayım yoksa normal mi?

- - - Güncellendi - - -

FPS türleri oyunlar online . ALT+ENTER denemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı