Windows 8'de çalıştıramadığınız oyunlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi sürümüne güncelledin? Bana hiç güncellemedin gibi geliyor çünkü sırf sen dediğin için 900 MB'lık oyunu indirdim, güncelledim ve oynadım. Ve sorunsuz çalıştı, üstelik Windows 8.1'de.

Bahaneleri bırakın arkadaşlar. Yapamıyorsunuz, suçu Windows 8'e atıyorsunuz.

Hangi sürümüne güncelledin? Bana hiç güncellemedin gibi geliyor çünkü sırf sen dediğin için 900 MB'lık oyunu indirdim, güncelledim ve oynadım. Ve sorunsuz çalıştı, üstelik Windows 8.1'de.

Bahaneleri bırakın arkadaşlar. Yapamıyorsunuz, suçu Windows 8'e atıyorsunuz.
Bir kez daha yükledim şimdi oldu RECEP ağabey.

Selam , Steam üzerinden edindiğim Max Payne 3 Windows 8 64 PC'm de açılmıyor! (Sorunun Windows 8'den dolayı olup olmadığını bilmiyorum)

Oyunu çalıştırdığımda şu ekran 1 saniye görünüyor;

3FADn.jpg

Daha sonra ise şu şekilde hata veriyor;

3FAEv.jpg

Bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim ? Teşekkürler.

EDİT : MaxPayne3.exe'i Veri Yürütme Engellemesi'ne ekleyince sorun düzeldi. Çok mutluyum! Teşekkürler :')

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 3 oyununu açamıyorum. İnternette karşılaştığım çözümleri denedim ama bir türlü çalıştıramadım. Windows 8 64 Bit kullanıyorum. Far Cry 3, Crysis 3, Run ve GTA 4 gibi oyunları rahatlıkla oynarken ne yaptıysam Battlefield 3 açılmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Battlefield 3 oyununu açamıyorum. İnternette karşılaştığım çözümleri denedim ama bir türlü çalıştıramadım. Windows 8 64 Bit kullanıyorum. Far Cry 3, Crysis 3, Run ve GTA 4 gibi oyunları rahatlıkla oynarken ne yaptıysam Battlefield 3 açılmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Oyun orijinal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı