Windows açılmıyor

Orhan871903

Centipat
Merhabalar, değişik bir sorunum var yeni topladığım bilgisayarda, açılırken bazen Windows kilit ekranından sonra siyah boş bir ekran geliyor bazen iki kez üstte yapıyor bazen yapmıyor. Ekran kartını güncelledim 2-3 gün olmadı sonra tekrar başladı büyük ihtimal Windows hizmetlerinden birinde bir sıkıntı var ama çözemedim. Minidump dosyasını ekte atıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, değişik bir sorunum var yeni topladığım bilgisayarda, açılırken bazen Windows kilit ekranından sonra siyah boş bir ekran geliyor bazen iki kez üstte yapıyor bazen yapmıyor. Ekran kartını güncelledim 2-3 gün olmadı sonra tekrar başladı büyük ihtimal Windows hizmetlerinden birinde bir sıkıntı var ama çözemedim. Minidump dosyasını ekte atıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

CMD'ye SFC /scannow yazın ve işlem bitince yeniden başlatın.

Hortlatıyım tekrar :D
Explorer.exe başlamıyor makine açılınca sorun bu, bir kaç çözüm denedim işe yaramıyor.Az önce kafamda deli sorular 4 videosunu izlerken bad sector veren hdd nin sistemi yavaşlattığını hatta bazen hiç açılmadığını duydum sorun hdd den mi kaynaklanıyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı