Windows Defender tehdit hizmeti durduruldu hatası

Kazuhira Miller

Kilopat
Yer
Mother Base
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Windows Defender`da virüs ve tehdit koruması adlı ayarı bir türlü açamıyorum. Bu sorun Windows 10`un 1709 güncellemesinden sonra oluştu. Yani bu ayki güncellemeden sonra. İnternette bu konu hakkında çözümler var hepsini denedim ama işe yaramadı sorun halen devam ediyor.

Komut istemi "sfc /scannow" yöntemi:
Ekran Alıntısı.PNG

"services.msc" yeniden başlatma yöntemi :
Ekran Alıntısı 2.PNG

Ayrıca NOD32 ve Malwarebytes programları ile bilgisayarı 2-3 saat taradım. Birkaç virüs bulup onları kaldırdı ama onun da bir faydası olmadı.

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bende de Windows 10 un 1709 güncellemesinden sonra oluştu hatalar. Bir sürü hata var şu an bilgisayarda. Güncelleme bile yapamıyorum hata veriyor.

Aktif güvenlik yazılımlarınız var ise veya kurup kaldırdığınız bu yüzden engellenmiş olabilir. Kurduğunuz veya geçmişte kurup kaldırdığınız hangi antivirüsler ise kendi kaldırma araçları ile kaldırın.

Tüm Antivirusleri Kaldırma Aracı
Hocam indirdim ve güvenli ağ modunda yönetici olarak çalıştırıp açtım fakat hiç bir program bulmadı. "Please wait" yazısı hiç gitmiyor, dondu kaldı öylece.

"services.msc" yeniden başlatma yönteminde yeni bir hata olarakta bunu aldım

Ekran Alıntısı.PNG

Hocam Eset için olanı yaptım. Daha önceden Avira ve Malwarebytes indirmiştim. Onların kaldırma araçlarını bulamadım. Siz bulabilir misiniz ?

@THE_MILLER Hocam sorun devam ediyor. Başka bir yöntemi yok mudur ?

Hocam daha önce yüklediğim tüm antivürüsleri kaldırma araçları ile kaldırdım fakat durum hala aynı. Zamanında Eset`in 30 günlük deneme lisansını indirmiştim. 30 gün bitmeden 26 gün kala filen silmiştim. Acaba o yüzden olabilir mi ?

Hocam Windows Defender da virüs tehdit korumasını açmaya tıkladığımda "Denetimli klasör erişimini açın" hatasını alıyorum. Acaba bunu açarak çözemez miyiz bu sorunu ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı