Windows Embedded 8.1 Industry Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır. Basın biraz bekleyin. Bazen bende de yapıyor o Get Key'de takılmasını..

Nasıl yani ? İnternete bağlı ise "Sağ Alt Köşe > Ayarlar > Bilgisayar Ayarlarını Değiştir > Bilgisayar ve Cihazlar > Bilgisayar Bilgileri" altından lisansınızı girin. Eğer bağlı değil ise Telefonla etkinleştirme yolunu kullanabilirsiniz.

Merhaba hocam bende dreamspark a üye oldum Windows Embedded 8.1 Indudtry Pro indirmeye niyetlendim. Fakat bu işletim sisteminin diğer sürümlerden farkı nedir bilmedim. Eğer hala kullanıyorsan memnun musun? Tavsiye eder misin?

Evet. Memnunum. Hatta yeni makinede bile kullanıyorum. Tavsiye ederim tabi ki de.. Farkını az üstte belirttim. İçinde ön-yüklü olarak sadece ve sadece Windows geliyor. Böylece 0 şişme yaşıyorsun :D

Arkadaşlar merhaba ;

Şuan Asus marka dizüstümde Windows 7 Home Premium kullanıyorum. Artık Windows 8.1'e geçmeyi istiyorum ve araştırma yaparken senin yazılarını okudum. Bilgisayarımda şuan F9 tuşuyla direk format atabiliyorum. Ekstra bir Windows 7 cd im yok. Eğer bilgisayarıma Windows 8.1 Embedded Industry Pro kurarsam bu recovery bölümü ortadan kaybolur mu ?

Diyelim ki kayboldu ve bilgisayarım da sadece Windows 8.1 Embedded Industry Pro kurulu ve ben Windows 7 ye geri dönmek istiyorum. Bilgisayarım da F9'la format atmamı sağlayan Recovery bölümünün yedek dvd leri var onlarla sistemi eski haline getirebilir miyim ?
Şuan hala Windows 8.1 Embedded Industry Pro normal bir ev kullanıcısının yaptığı her şeyi sorunsuz yapabiliyor mu ? Örneğin yüksek grafik içerikli oyunlar Crysis 3 v.s. herhangi bir sıkıntı çeker miyim ? DreamSpark'tan bugün onayımı da aldım. Varsa ekstra tavsiyelerinizi ve sorularımın cevaplarını bekliyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Hiç bir farkı yoktur. İmzamda ki testlerin hepsi şuanda kullandığım 8.1 Industry Pro ile yapılmıştır. Mağazadan istediğin uygulamayı indirip kullanabilirsin. Eğer format ekranında Recovery bölümünü silmez isen Recovery dosyaları olduğu gibi durur. Meraklanma. Ama 8.1'e geçince bir daha 7'yi ağzına almazsın emin ol.

Birde yazımına dikkat et.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı