Windows Gezgini GameGaraj X5t laptopta yüksek bellek kullanıyor

ıssızadam95

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım GameGaraj X5t laptopta Windows Gezgini 400 MB, özgeçmiş 200 MB bellek kullanıyor. Bu yüzden 32 GB RAM bulunan laptopta %24 bellek kullanımı mevcut. Bu sorun neden kaynaklıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım GameGaraj X5t laptopta Windows Gezgini 400 MB, özgeçmiş 200 MB bellek kullanıyor. Bu yüzden 32 GB RAM bulunan laptopta %24 bellek kullanımı mevcut. Bu sorun neden kaynaklıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Oyuna girdiğinizde değerler düşecektir. Ek olarak 32 RAM bulunduğu için Windows daha fazla RAM'e yayılıyor. Sorun çıkarmaz.

1756148349802.png

Gayet normal 16'dan 32 GB RAM'e geçer geçmez aynı farkı bende hissettim RAM'in arttıkça Windows'un kullanımı da artıyor oyunlarda sana herhangi bir sorun yaratmayacaktır. Otomatik olarak masaüstü kullanımı düşüyor Alt Tab da değilken.

Eki Görüntüle 2562681
Gayet normal 16'dan 32 GB RAM'e geçer geçmez aynı farkı bende hissettim RAM'in arttıkça Windows'un kullanımı da artıyor oyunlarda sana herhangi bir sorun yaratmayacaktır. Otomatik olarak masaüstü kullanımı düşüyor Alt Tab da değilken.
Teşekkürler üstad formatlık bir durum yok sanırım.Biraz endişe ettim yeni sistemde bu tip sorun olunca.

Windows 11 genel olarak bellek kullanımı konusunda en çok yiyen sürüm. Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. Ama illaki düşsün derseniz kullanmadığınız gereksiz Windows servislerini kapatabilirsiniz. Forumda bununla ilgili birçok rehber mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı