Çözüldü Windows güncellemesi sonrası görüntü bozulmaları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zalplex

Decapat
Merhaba arkadaşlar, ASUS Dual RX6600 bir karta sahibim öncelikle ruhani açıdan moralim çok bozuk kartım yeni alalı 3 hafta oldu olmadı. Kartımda 16 veya 17 Haziran aralığında gece Windows güncellemesi geldi güncellemeyi yaptım sorun yok (bilgisayarı kullanmaya 15 Haziran'da başladım ve ekranda bozulma fark etmedim) güncelleme sonrası ertesi sabah bilgisayarda görüntü bozulmaları (milisaniyelik siyah veya beyaz çizgiler) oluşup gitti. İlk başta gözümün yorulduğunu düşünüp yanıldığımı fark ettim fakat ertesi gün arkadaşlarımla oyun oynarken ekranda görüntü bozulmalarının yaşandığını fark ettim. DDU ile driver silip tekrar yükledim Aygıt Yöneticisi'nden sildim fakat sorun devam ediyor garantide var acaba VRAM'mi deyip kuşkulandım fakat FurMark gibi testlere danışmadım. Gerçekten yardım edebilecek varsa sevinirm Windows formatlamam işe yarar mı?

Ek: AMD driver sürümüm 22.5.1

Garantiye yollamalı mıyım? Çözüm bulursam gerçekten çok mutlu olacağım yazın bir oyun oynama hevesim vardı o da içimden uçup gitti...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yani buradaki tek farklılık Windows güncellemesi ise bir sürüm geriye alın, güncelleme esnasında herhangi bir olmaması gereken bir şey olmadı değil mi?

Belki Windows hatası olabilir diye CMD'yi yönetici olarak açıp sfc/scannow komutunu yaz, Windows hatası varsa onu toplasın.
22.5.1'de tekrar başlatıp deneyeceğim.

Sizce bir çözümü olacak mıdır gerçekten içimde bir ışık bile yanmıyor artık bir şey denediğimde artık içimdeki o heves yok oldu moralim yerlerde umarım bir çözümü olur böyle bozuk dosyalar görüntü bozulmalarına yol açar mı?

Açabilir, Bu hayatta denemeden bilemezsiniz.

Son düzenleme:
Teşekkürler birkaç saat sonra ekleme yapacağım.

Hocam FurMark VRAM testi yapıp görüntüde bozulma oluşuyor mu oluşmuyor mu diye bakmak işimize yararmı yapacağımdan değil böyle bir durum yaşayan biri görmüştüm.

Siz ilk önce bozulan dosyalardan sonra düzeldi mi onu söyleyin. Ona göre yardımcı olalım.

Hocam bir ekleme yapmak istiyorum geçen FIFA Online 4 isimli bir oyun oynuyordum sağ üsteki çarpı tuşuna basarak kapattım oyunu oyun yanıt vermedi ve bir süre bugda kalarak gri ekran bir şekilde kapanmayı bekledi. Ardından oyun kapanana kadar ekran geldi gitti geldi gitti oyun kapanında sorun çözüldü gerçekten Windows'dan oluyor olabilir.

Hocam şaka gibi sabah 1 saatin ardından Forza'da görüntü bozulmaları yaşıyordum şu an 1.30 saat oldu tık yok ve video kaydı açık video kaydını kapatınca eğer bir bozulma olursa bu bilgisayara girişirim :D gerçekten anlamadım sınavın içinde miyim neyim şu anlık bir bozulma yok ve umarım daha da olmaz 16 inchden 24 inche geçtim ve ekran büyük geliyor yazı yazarken ki bir alt satıra geçtiğimde o aşağıdaki mavi yer var ya sitede o hareket edince bile sanki orada bozulma yaşamışım gibi hissettim ya gerçekten oluyor ya da ben çok paranoyağım her neyse şu an bir şeyler olmuyor :D

Son düzenleme:
Windows hatasıydı işte, bitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı