Windows kurarken kullanmadığımız Microsoft programlarını kaldırabilir miyiz?

SilkDemise

Megapat
Windows kurulumunu içerisinde hiç bilmediğim ve/veya kullanmadığım küçük oyun ve programlarla geldiği için seçenekli olarak gerçekleştirmek istiyorum. Windows 10'un böyle bir. ISO'su var mı? Ya da bunu açıklamalı olarak gerçekleştirebilen sağlam bir program mevcut mu? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO yu kendiniz oluşturabilirsiniz.
İstemediğiniz ek özellik ve hizmetleri devre dışı bırakabilirsiniz. Bunun dışında başka işlemler de yapılabiliyor.
NTLite uygulamasının nasıl kullanılacağına dair bir çok video mevcut.

1586122946465.png

ISO yu kendiniz oluşturabilirsiniz.
İstemediğiniz ek özellik ve hizmetleri devre dışı bırakabilirsiniz. Bunun dışında başka işlemler de yapılabiliyor.
NTLite uygulamasının nasıl kullanılacağına dair bir çok video mevcut.

Eki Görüntüle 529002
O program ile efsane bir ISO yapmıştım eski laptopumun hızı aşırı şekilde yükseldi.

Windows kurulumunu içerisinde hiç bilmediğim ve/veya kullanmadığım küçük oyun ve programlarla geldiği için seçenekli olarak gerçekleştirmek istiyorum. Windows 10'un böyle bir. ISO'su var mı? Ya da bunu açıklamalı olarak gerçekleştirebilen sağlam bir program mevcut mu? Teşekkür ederim.
Moderatör beni forumdan soğuttu. Cümlemi ikiye bölmüş. ".iso" yazmıştım noktayı yanlış yere koymuşum doğrusu ". ISO" imiş.
"NTLite" güvenilir bir program mı? Ücretli ve ücretsiz iki versiyonu var sanırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı