Windows kurulu olan bilgisayara macOS kurulabilir mi?

verone

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar. Merakımdan veya değil benim sistem özelliklerime bakılarak bilgisayarıma macOS kurma imkanı var mı? Varsa hangi rehber işimi görür. Uzaktan yakından Mac ile alakam yok fakat son 1 senedir oyunları komple bıraktım ister istemez ve Mac'inki gibi bir arayüzün çok hoşuma gittiğini belirteyim ve eğer elimde kullanmak gibi bir imkan varsa değerlendirmek isterim.

Selam dostlar. Merakımdan veya değil benim sistem özelliklerime bakılarak bilgisayarıma macOS kurma imkanı var mı? Varsa hangi rehber işimi görür. Uzaktan yakından Mac ile alakam yok fakat son 1 senedir oyunları komple bıraktım ister istemez ve Mac'inki gibi bir arayüzün çok hoşuma gittiğini belirteyim ve eğer elimde kullanmak gibi bir imkan varsa değerlendirmek isterim.

Sistem bilgileriniz nedir?

Sisteminize ilk önce High Sierra kurmalısınız. Sonra OpenCore Legacy Patcher ile Sonoma'ya güncelleyebilirsiniz.

Sisteminize ilk önce High Sierra kurmalısınız. Sonra OpenCore Legacy Patcher ile Sonoma kurabilirsiniz.

Bu iki rehbere bakarak sorunsuz macOS kurabilir miyim bilgisayarıma?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette, dediğim gibi ilk önce High Sierra kurmalısınız.

Peki High Sierra ile Sonoma'nın farkı ne? Sonoma kurmasam olmaz mı?

Elbette, dediğim gibi ilk önce High Sierra kurmalısınız.

Yani demek istediğim sadece High Sierra rehberi işimi görür mü? Rahatça kullanabilirim High Sierra'yı değil mi? Sürüm sorunu vs. varsa bilmiyorum.

Peki High Sierra ile Sonoma'nın farkı ne? Sonoma kurmasam olmaz mı?

High Sierra'yı Windows 7 gibi düşünebilirsiniz. Ekran kartınız en güncel High Sierra desteklemekte. Bu yüzden OpenCore Legacy Patcher kullanıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı