Windows mu Linux mu?

Ben zaten Linux'ta virüs yok demedim ki zaten. Linux'ta virus var ama nereden baksan virüslerin %90ı Windows için dedim. Yoksa her platformda virüs olur zaten. PlayStation'da da olabilir tuşlu Nokia telefon da da olabilir bunun işletim sistemi ile alakası yok. Genel olarak Linux işletim sistemi pazarında %10'luk yer kaplıyor. O yüzden hackerlar Linux ile çok uğraşmıyor.

Doğru ama maalesef bu kafada düşünen Linux'a tapan insanlarda var bir ara Windows kullanıyorum diye Linux fanboylarından ölüm tehditleri alıyordum. D ne değişik günlerdi ya.

Doğru ama maalesef bu kafada düşünen Linux'a tapan insanlarda var bir ara Windows kullanıyorum diye Linux fanboylarından ölüm tehditleri alıyordum. D ne değişik günlerdi ya.
Hocam cidden böyle fanatik manyaklar vaar 😂 Neyi savundukları önemli değil, hakikate erdiklerini sanıyorlar.

Hocam cidden böyle fanatik manyaklar vaar 😂 neyi savundukları önemli değil, hakikate erdiklerini sanıyorlar.

Adam Windows çok kötü diyor neden diye soruyorum reklam var diyor çok değişik ya adam akılı cevap da veremiyolar ya.

Ben şunu anlamıyorum. Başkaların fikri neden önemli?

Al kendin dene!

Eskiden hepsini kendimiz deniyorduk. Şunu tak, şunu çıkart, şunu kur, şunu kaldır.

Eskiden PC kullanmak daha zordu. O zaman bu zaman olsa acaba insanlar ne yapardı.

2 hafta önce aynısını yaşadım. Linux bana göre tek başına kötü bir işletim sistemi. Yeni bir SSD alıp dualboot yapacağım. Mecbur olarak şuanlık Linux kullanıyorum.

2 hafta önce aynısını yaşadım. Linux bana göre tek başına kötü bir işletim sistemi. Yeni bir SSD alıp dualboot yapacağım.

Oyun çok var aslında ama uygulama desteği berbat dediğiniz çok doğru.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı