Windows phone alınır mı?

Uygulamanın orjinali yoksa bile muadili veya 3. partisi vardır(ki bazen orjinalden güzel oluyor). Ha diceksin ki niye ona para veriyim, şurda 3-5 uygulama paralı zaten adam akıllı ben iphone kullanıp belej mi o diyen de internet paketi olmayan da gördüm, demek istediğim şey kısaca uygulama eksikliği çok hissedilmiyor, hangi telefonu alırsan al adam gibi kullanmak istiyorsan bazı uygulamalara para ödeyeceksin zaten.

Androidden port edilemedi çünkü google o önemli ve büyük geliştiricilere ekstradan para verdi uygulama çıkarmamaları için. IOS geliştiricileri ise olaya daha mantıklı baktı ve la aslında bu iyiymiş çok kasmadan uygulamayı milyonlara ulaştırcam ve para kazancam diyip mantıklarını konuşturdular.

Sen telefonda atomu mu parçalıyorsun?
Evet uygulaması az olunca öyle oluyor. :D

Windows 10 güzel oldu. Mobil ve Bilgisayarda aynı deneyimi yaşamak güzel. Örneğin cep telefonundan oluşturduğunuz takvim bildirimi, o an bilgisayarı kullanıyorsanız karşınıza çıkıyor. Bu entegrasyon zamanla artacak.

Continuum ve Üniversal uygulamalar geleceğe yön verecek. Şimdiden HP Elite X3 gibi güzel cihazlar sunulmaya başladı. Bu telefonun 950 ve 950XL'e göre avantajı masaüstü programlarının sanallaştırma desteğiyle çalışması. 950 ve 950XL de güzel telefonlar. Continuum ile ofice programı ve Microsoft Edge tarayıcısını kullanıyorsunuz. Tarayıcı ve office bir çok kullanıcı için yeterli olacaktır. Masaüstü programları kullanmak isteyenler biraz daha bekleyebilir. Surface Phone gelmesi bekleniyor. HP Elite X3 telefonun yanında Mobile Extender adlı laptopa benzeyen ama içerisinde işlemci bulunmayan böylece ucuza mal olan bir cihaz sunuldu. Bu cihaza benzer Nexdock prototipini de inceleyebilirsiniz. Kısacası yakın gelecekte güçlü telefon ve ondan güç alan tablet ve ya laptop gibi cihazlar görmeye başlayacağız. Bence güçlü bir telefonun yanında miracast teknolojisiyle telefon ekranını yansıtabildiğimiz çok ince ve hafif tablet sunulursa ve ayrı ayrı tablet ve telefon almaktan çok avantajlı konumda olursa iyi satış oranı yakalar. Apple ise her cihazı ayrı ayrı yüksek fiyattan satma peşinde. Yakın gelecekte bu sistem çökecektir. Özellikle iş alanlarında HP Elite X3 gibi cihazlar maliyeti düşüreceği için talep görecektir. İşin özü tablet ve ya laptop isteyen bir müşteriye telefonu satmış olacaklar. Bu vizyonda Windows telefonların piyasadan kalkması mümkün değil.

Uygulama alanında Islandwood köprüsüyle güçlü IOS uygulamaları Windows'a aktarılmaya başlarsa bu trend devam edecektir. Microsoft'un Xamarin'i satın almasının önemli sebeplerinden bir tanesi IOS api desteğini arttırması. Ayrıca Xamarin platformu yazılımcılar tarafından yoğunlukla kullanılmaya başlarsa aynı uygulamalar daha az zahmetle Windows platformuna da gelmiş olacak.

Win32 programları kapalı kutu (sandbox) olarak çalışması diğer işletim sistemlerine göre avantaj olacak. Tabi ki bu programları telefondan çalıştırmayacağız. Telefonu Continuum ile büyük bir cihaza yansıttığımız zaman kullanacağız. Ayrıca Win32 programlarının ARM işlemcilerle çalışacağı söyleniyor.

Şu anda lumia 1020 kullanıyorum hergun parçalamamak için zor tutuyorum Orjınal Instagram Face vs uygulamaların olmaması olanın Android ve İos gıbı güzel olmaması kendınden soğutuyo lumia 950 de prewiev win 10 var çok fazla hala kararlı bı sıstem değil windows gelişiyo ama alınması için en az 1 sene var

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eski bir Lumia kullanıcısıydım. Çok severek almıştım ama daha sonra mağazasındaki eksiklikler yüzünden Sony'e geçtim.
En basitinden resmi bir instagram uygulaması bile yoktu.

Evet uygulaması az olunca öyle oluyor. :D

Şu anda lumia 1020 kullanıyorum hergun parçalamamak için zor tutuyorum Orjınal Instagram Face vs uygulamaların olmaması olanın Android ve İos gıbı güzel olmaması kendınden soğutuyo lumia 950 de prewiev win 10 var çok fazla hala kararlı bı sıstem değil windows gelişiyo ama alınması için en az 1 sene var

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eski bir Lumia kullanıcısıydım. Çok severek almıştım ama daha sonra mağazasındaki eksiklikler yüzünden Sony'e geçtim.
En basitinden resmi bir instagram uygulaması bile yoktu.
Yakın zamanda çıkacak resmi instagran(evet instagram şaka değil)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben buna kombo diyorum :D

Ben Lumia 1320 kullanıyorum. Android kadar geniş bir mağzası olmasada uygulama açığı yine de biraz azaltıldı. Onun dışında windows 10 gerçekten görülmeye değer diye düşünüyorum.

alınmaz bence kesinlikle uzak dur. uygulamalarda, temalarda vb bir çok konuda sıkıntı yaşarsın. kesinlikle uzak dur 3 yıldır kullanıyorum idare ediyorum artık son günleri ve canıma tak etti artık.
tema dediğim kutucuk şekillendirme ve artık o kadar sıkıldım ki telefona baktıkça midem bulanıyor. tek yapabildiğim renk değiştirmek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı