Windows phone alınır mı?

TechnoMan46

Kilopat
Katılım
28 Aralık 2014
Mesajlar
1.368
Makaleler
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu konuyu tartışıp görüşlerimizi bildirmemiz için açtım. Hepsiburada.com' da Lumia 950
2.299,01 TL idi fiyat konusunda pek yorum yapamayacağım. Ancak Windows işletim sistemli telefonlar alınır mı? Windows 10 moble ile pc uygulamaları port edilecekti ancak bildiğim üzere şuan sadece 950 ve 950 Xl de Win 10 mobile bulunmakta. Bir de Android uygulamaları port edilecek idi ancak sonra İOS uygulamalarına karar verilmiş sanırsam. Sizce Win 10 mobile ile veya port işlemiyle çıkış yapabilir mi? Yada uygulama portundan sonra satışı artabilir mi? Sonuçta mağazası pek dolu olmayan bir platform. Herkes görüş bildirir ise memnun olurum.
 
Şu an Windows 10'lu bir cihazın tercih edilmesi için diğer amiral gemilerine kıyasla daha cazip bir fiyata sahip olması gerekir diye düşünüyorum. Aynı fiyat bandında Note 5 gibi rakiplerinin olduğunu düşünürsek alınabilir durmuyor açıkcası.
 
Bana kalırsa da fiyatı çok yüksek. Çok kullanılan bir platform değil ancak kullanılması için de çaba gösterip fiyat düşürmüyorlar. Geçen yılın amiral gemisi G4 bile 1200- 1500 Tl arasında. 2000 Tl verilip uygulama eksikliği ve beta uygulama sorununu eminim ki kimse çekmez.
 
PC uygulamalarının port edilmesi çok zor. Yakın zamanda mümkün görünmüyor. Android uygulamalarının port edilmesi iptal oldu, iOS uygulamaları için Project Islandwood hala devam ediyor. Yaza kadar sonuçlanır, en geç kışa kalır bence. Yine de ben olsam bu port işine güvenip de Windows 10 Mobile almazdım.
Microsoft şu anda mobil sektörüne en çok yatırım yapan firma. Geçen günlerde mobil uygulama geliştirme platformu Xamarin'i de satın aldı. Fakat Google ve Apple'un bu işteki tecrübesi Microsoft'u zora sokuyor. Uygulama geliştiricileri ve kullanıcılar Microsoft'u tercih etmiyor. İkisi de bir diğerinden atılım bekliyor :) Geliştiriciler telefonların daha çok kullanılmasını, kullanıcılar da mağazada daha çok uygulama olmasını istiyor.
Bana kalırsa şu an Windows Phone alınmaz. Başka bir işletim sistemi tercih edilir veya Surface Phone'lar beklenir.
 
Windwos Xamarin i de aldı, ios dan uygulamaları port edecekler yakında epeyce, zaten geçen seneki astoria olaylarından beri geliyor. Ben 1320 kullanıyorum, param olsa 930 alırdım 950 ye o fiyatı vermezdim.
 
Windwos Xamarin i de aldı, ios dan uygulamaları port edecekler yakında epeyce, zaten geçen seneki astoria olaylarından beri geliyor. Ben 1320 kullanıyorum, param olsa 930 alırdım 950 ye o fiyatı vermezdim.
Wp kullanan birinin yazması iyi oldu
Dediğiniz port işlemi tahminen ne zaman olur? Dün mağazaya baktım uygulama açığı baya kapanmış. 950 nin iris özelliği çok güzel bence.
 
Wp kullanan birinin yazması iyi oldu
Dediğiniz port işlemi tahminen ne zaman olur? Dün mağazaya baktım uygulama açığı baya kapanmış. 950 nin iris özelliği çok güzel bence.
Uygulamanın orjinali yoksa bile muadili veya 3. partisi vardır(ki bazen orjinalden güzel oluyor). Ha diceksin ki niye ona para veriyim, şurda 3-5 uygulama paralı zaten adam akıllı ben iphone kullanıp belej mi o diyen de internet paketi olmayan da gördüm, demek istediğim şey kısaca uygulama eksikliği çok hissedilmiyor, hangi telefonu alırsan al adam gibi kullanmak istiyorsan bazı uygulamalara para ödeyeceksin zaten.

Androidden port edilemedi çünkü google o önemli ve büyük geliştiricilere ekstradan para verdi uygulama çıkarmamaları için. IOS geliştiricileri ise olaya daha mantıklı baktı ve la aslında bu iyiymiş çok kasmadan uygulamayı milyonlara ulaştırcam ve para kazancam diyip mantıklarını konuşturdular.

Fazla beklentiniz yoksa alınır. :D
Sen telefonda atomu mu parçalıyorsun?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı