Windows Phone neden alınmaz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rambo0334

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Lumia 525 almayı düşünüyorum ama abim WP' yi napıcaksın diyor. Sizce almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz kullanıyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence iyi bir telefon. Kullananlar memnun olduklarını duydum.

Tam olarak oturduğu zaman daha iyi olacağını düşünüyorum. Geliştirmeler bitince daha iyi olur.

Uygulama marketinin zayıf olması ve bir sorunda kullanan çok fazla olmadığı için çözüm bulamama olasılığının çok yüksek olması.

Herkesin kafasındakileri önyargılarına göre konuşup insanın hevesini kaçırdığı için alınmaz! O kadar WP kullanıcısı gördüm, hiçbiri daha telefonum takıldı, yavaşladı, dondu gibi şikayetlerinde bulunmadılar. Tek sorun uygulama mağazasındaki uygulamaların az olması. Zaten androdid de çok uygulama varda ne oluyor? yarısı +18 saçma sapan uygulamalar veya virüslü uygulamalarla dolu. WP mağazası en azından o kadar değil.
Düzenleme: Senin canın almak istiyorsa, ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorsan alabilirsin. S3'de S4'de bile takılmalar olurken, WP'un uygulama mağazasında az uygulama olması yüzünden dışlanması saçma.

Uygulama ve oyun bakımından mağaza yeterli değil, bunun dışında başka bir sebep yok bana göre.

Bir WP kullanıcısı olarak WP almanızı önermem. Market kötü. Uygulamalar yavaş yavaş geliyor deniliyor ama geldiği yok. Olan uygulamalarda(İnstagram,Facebook vs.) Android ve iOS'a göre kullanışlı değil. Ben kısacası tavsiye etmiyorum.

600-700 TL arası bir Android telefon almanızı öneririm. Android önermemin tek sebebi marketidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı