Windows sıfırlama %12'de kaldı

RLxAlphaCrusherx

Hectopat
Daha fazla  
RAM
6 GB
SSD veya HDD modeli
-
Ekran kartı
GTX 950
Anakart
-
İşlemci
Intel core q84000
Windows sıfırlamada %12'de kaldı 30 Dakika'dır aynı şekilde kaldı ne yapmalıyım? RAM slotu bozulduğu için yeni RAM taktım ve sıfırladım zaten gerekiyordu sıfırlama sıfırlanıyor kaldı değişmiyor ne yapmalıyım?

O zaman dediğim gibi yapın. Kapatın ve bir süre bekleyip geri açın. Eğer yine aynı sorun devam ediyorsa başka yol kalmadı.

Windows sıfırlanırken cihazı kapatırsa Windows hasar görür, sıfırlama devam etmez. Kısacası, Windows doğru bir şekilde açılmaz. Sıfırlanan Windows'u iyice bozmak istiyorsa kapatsın cihazı.

Windows sıfırlanırken cihazı kapatırsa Windows hasar görür, sıfırlama devam etmez. Kısacası, Windows doğru bir şekilde açılmaz. Sıfırlanan Windows'u iyice bozmak istiyorsa kapatsın cihazı.

Zaten sıfırlama yaparken bozuldu cihaz hiçbir yöntem işe yaramadı. Yani artık bozuldu bozulacak diye bir durum kalmadı gibi. Şansını deneyecek olmazsa temiz kurulum ile format atılacak.

Zaten sıfırlama yaparken bozuldu cihaz hiçbir yöntem işe yaramadı. Yani artık bozuldu bozulacak diye bir durum kalmadı gibi. Şansını deneyecek olmazsa temiz kurulum ile format atılacak.

Az önce format atmakla ilgili video izledim atması o kadar da zor değil ama sonrasında anakart işlemci ekran kartı program yüklemesi aşırı karmaşık geldi.

Az önce format atmakla ilgili video izledim atması o kadar da zor değil ama sonrasında anakart işlemci ekran kartı program yüklemesi aşırı karmaşık geldi.

Zaten Driver Update kısmını Windows hallediyor onu kafaya takmana gerek yok. Sen sadece kendi kullandığın ekstra programlar varsa onları kuracaksın o kadar. Zor bir şey değil yapabilirsin.

Zaten driver Update kısmını Windows hallediyor onu kafaya takmana gerek yok. Sen sadece kendi kullandığın ekstra programlar varsa onları kuracaksın o kadar. Zor bir şey değil yapabilirsin.

Sıfırlama ekranından çıkmayı başardım fakat bilsayari açınca NvContainerProfile.exe gibi bir şey yazıyor.

Sıfırlama ekranından çıkmayı başardım fakat bilsayari açınca NvContainerProfile.exe gibi bir şey yazıyor.

Sanırım ekran kartı yazılımı sıfırlanirken silindi.

Sanırım ekran kartı yazılımı sıfırlanirken silindi.

Ve bayağı mavi ekran veriyor format şart oldu 😞

Format sırasinda bile mavi ekran veriyor

Format sırasinda bile mavi ekran veriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı