Expo'da React Native kullanıyorsunuz Swift değil.Hocam ben o zaman Ryzen 7 5825U + 8 GB notebook ile Swift öğrenebilir miyim? EXPO'yu mu kullanmam gerekiyor hiç bilgim yok gerçekten.
Expo'da React Native kullanıyorsunuz Swift değil.Hocam ben o zaman Ryzen 7 5825U + 8 GB notebook ile Swift öğrenebilir miyim? EXPO'yu mu kullanmam gerekiyor hiç bilgim yok gerçekten.
Hackintosh da kurabilirsin tabii sistemin destekliyorsa. Hackintosh kurmak da bayağı zahmetli bir iş. Günde 1-2 saatimi ayırarak 1 haftada anca kurdum MSI GL65 Leopard 10SCXR laptopuma. 1 haftanın sonunda yabancı forumların birinde bulduğum dosyalar sağ olsun o şekilde hallettimHocam ben o zaman Ryzen 7 5825U + 8 GB notebook ile Swift öğrenebilir miyim? EXPO'yu mu kullanmam gerekiyor hiç bilgim yok gerçekten.
Hackintosh da kurabilirsin tabii sistemin destekliyorsa. Hackintosh kurmak da bayağı zahmetli bir iş. Günde 1-2 saatimi ayırarak 1 haftada anca kurdum MSI GL65 Leopard 10SCXR laptopuma. 1 haftanın sonunda yabancı forumların birinde bulduğum dosyalar sağ olsun o şekilde hallettim![]()
8GB RAM yeter de 32GB yetmez. Kursan bile Xcode’a yetmez8 GB RAM ve 32 GB boş yer var yeterli mi?
Ne kadar yer olması lazım?8GB RAM yeter de 32GB yetmez. Kursan bile Xcode’a yetmez
Uygulama geliştirmek için swift öğrenmek gerekiyor ya hocam, o zaman dilimini windows bilgisayarda yapabilr miyiz?Native uygulama geliştirecekseniz mecbur MacOS işletim sistemli bilgisayara ihtiyacınız olacak. Ben çapraz platform uygulamalar geliştireceğim (hem Android, hem iOS) diyorsanız Windows üzerinden React Native veya Flutter ile geliştirme yapabilirsiniz.
Hackintosh yükleyebilirsiniz bilgisayarınıza. Ekran kartınız nedir?Hocam ben o zaman Ryzen 7 5825U + 8 GB notebook ile Swift öğrenebilir miyim? EXPO'yu mu kullanmam gerekiyor hiç bilgim yok gerçekten.
Hackintosh yükleyebilirsiniz bilgisayarınıza. Ekran kartınız nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.