Windows Update'in yaptığı BIOS güncellemesi sorun çıkartır mı?

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Az önce Windows "Update>Gelişmiş Seçenekler>İsteğe bağlı güncelleştirmeler" kısmında ki güncellemeri yaptım. Fakat farkına varmadan BIOS güncellemesi yapmışım. Güncellemeyi yaptıktan sonra laptopun kendi sitesine gittim ve bu modele ait yeni bir BIOS sürümünün çıkmadığını gördüm. Sitede en yüksek sürüm F.12 gözüküyor ama benim laptopumdaki sürüm F.15 olmuş. Bu sorun oluşturur mu?

Az önce Windows "update>gelişmiş seçenekler>isteğe bağlı güncelleştirmeler" kısmında ki güncellemeri yaptım. Fakat farkına varmadan BIOS güncellemesi yapmışım. Güncellemeyi yaptıktan sonra laptopun kendi sitesine gittim ve bu modele ait yeni bir BIOS sürümünün çıkmadığını gördüm. Sitede en yüksek sürüm F. 12 gözüküyor ama benim laptopumdaki sürüm F. 15 olmuş. Bu sorun oluşturur mu?

Hayır oluşturmaz.

Az önce Windows "update>gelişmiş seçenekler>isteğe bağlı güncelleştirmeler" kısmında ki güncellemeri yaptım. Fakat farkına varmadan BIOS güncellemesi yapmışım. Güncellemeyi yaptıktan sonra laptopun kendi sitesine gittim ve bu modele ait yeni bir BIOS sürümünün çıkmadığını gördüm. Sitede en yüksek sürüm F. 12 gözüküyor ama benim laptopumdaki sürüm F. 15 olmuş. Bu sorun oluşturur mu?

Yanlış BIOS guncellemesi olsaydi su an acilmazdi ya da BIOS guncellemesini anakart kabul etmezdi. Bence problem yok ama her zaman icin guncelini kullanin.

Bende de Windows Update icerisinde BIOS guncellemesi var. Ama benim BIOS surumu en gunceli. Ona ragmen eski surumu gosteriyor. Bence boyle olmamali.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sorun olmaz gibi bence de HP güncellemeyi siteye koymayı unutup direkt Windows Update'e vermiş de olabilir. Sürücü konusunda biraz sıkıntılı bir firma.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Sorun olmaz gibi bence de HP güncellemeyi siteye koymayı unutup direkt Windows Update'e vermiş de olabilir. Sürücü konusunda biraz sıkıntılı bir firma.

Sürücü tarihi onemli. Sitedeki BIOS guncellemesinden sonra cikmissa yenidir.

Sürücü tarihi onemli. Sitedeki BIOS guncellemesinden sonra cikmissa yenidir.
Aynen hocam şu an sitede olmayan fakat Windows Update'in indirdiği sürümün(F.15) tarihi sitedeki sürümden(F.12) yüksek.

Yani sitede F.12 sürümü mevcut ve 2022 gibi bir tarihe sahip.
Yeni, Windows Update'in indirdiği sitede olmayan F.15 sürümü ise 2023 günümüz tarihli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı