Windows Vista neden sevilmiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sdn forumdan pcbilgilisi buraya gelmiş sanırsam. Vista'nın desteği kesildi, dönemine göre çok fazla sistem kaynağı kullanan kararsız bir işletim sistemi Vista. Kullanılmamalı.

SP2 ile hocam Windows 7 ile aynı...

Extended kernel ile son sürüm Google bile kullanmak mümkün.
 
Windows Vista neden sevilmiyor? Bazıları kalitesiz bazıları hiçbir şey açmıyor eskide kaldı bunlar gibi şeyler ama bana göre iyi. Çünkü Vista da olan özellik 10'da yok. Mesela arka planda video oynatma, bu 10'da yok bir de 10 güzel deyip geçiyorsunuz.
Benim zamanında feci kalın bi laptopum vardı bozulmuştu(ozamanlar anlamıyorum hiçbişeyden) tamirciye götürdüm bana vista yüklemişti ve açıkçası gayet sevmiştim ama kasıyomuydu evet :D
 
2021 yılında Windows 7'de kullanılmamalı.

Benim için çok da önemli değil desteğinin kesilmesi zaten bilgisayara dikkatli bakmazsan her geleni indirirsen Windows 10'a bile virüs bulaşır. Güvenlik güncelleştirmesi falan benim için önemli değil.
 
Arkadaşlar artık konu açıp açıp durmayın, yeter.
Vista çıktığı zaman inanılmaz derecede kaynak istiyordu, çekirdek yeniydi. Bu yeni çekirdek sürücü anlayışını değiştirdi, alışamayan şirketler de rezil gibi sürücü yazınca iş bozuldu.
SP2 ile adam oldu ama yine de o kötü ününü üzerinden atamadı, zaten Windows 7'nin çıkması da Vista'ya aslında son darbeyi vurmuştu. Sürüne sürüne öldü diyebiliriz Vista için.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı