Windows XP CS:GO Oynatır mı?

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Öncelikle Selamın Aleyküm. Benim bilgisayarım Windows 7. Ben CS:GO satın aldım. Ama oynayamıyorum. Oynamak için bilgisayarımı Windows Xp yaptırıp RAM eklesem CS:GO açar mı? Gerekir diye alt tarafa sistem özelliklerimi yazıyorum.
-1GB DDR2 RAM
-Nvidia Geforge 100 Ekran kartı
-İntel(R) Pentinum(R) 3.40GHz İşlemci
-220W Power Suply
-Asus P5KPL AM-SE Anakart
-150GB Hard disk
-1 Adet işlemci fanı (PSU kullanımı için)
-1 Adet arka fan (PSU kullanımı için)
-32 Bit işletim sistemi
Arkadaşlar bunları yazmamın sebebi kaç GB RAM daha takabilirim. Onun için. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum 4 GB alıyor, ve sisteminiz ekran kartı ve işlemci olarak CS:GO oyununa yetersiz. 1 GB RAM CS:GO için minimum da yeterli gözüküyor.

• MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
    • İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
    • Bellek: 2 GB RAM
    • Ekran Kartı: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
    • DirectX: Sürüm 9.0c
    • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

Öncelikle semanın aleyküm. Benim bilgisayarım Windows 7. Ben CS:GO satın aldım. Ama oynayamıyorum. Oynamak için bilgisayarımı Windows Xp yaptırıp RAM eklesem CS:GO açar mı? Gerekir diye alt tarafa sistem özelliklerimi yazıyorum.
-1GB DDR2 RAM
-Nvidia Geforge 100 Ekran kartı
-İntel(R) Pentinum(R) 3.40GHz İşlemci
-220W Power Suply
-Asus P5KPL AM-SE Anakart
-150GB Hard disk
-1 Adet işlemci fanı (PSU kullanımı için)
-1 Adet arka fan (PSU kullanımı için)
-32 Bit işletim sistemi
Arkadaşlar bunları yazmamın sebebi kaç GB RAM daha takabilirim. Onun için. İyi günler.
Kardeş CS:GO bir Directx 9.0 oyunu olduğundan açılır ve 1050 Ti'da bile oynayan var XP'de. Ancak bilgisayarın dönemimize göre hiçbir oyun oynanmaz. Sıfırdan sistem toplamanızı tavsiye ederim. Bu arada Aleykümselam ve anakart eniştemin bilgisayarındaki anakart. Birde bu anakartın BIOS güncellemesi var. ASUS'un sitesinden indirip USB ya da ASUS'un programı ile kurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı