Bakacağım ama en son Linux bayağı zorlaştırmıştı işi.Linux tercih edin derin çok daha güzel ve eğlenceli bir deneyim olur hiç kullanmadıysanızda.
İnternete girmeyeceğim. Sürücüleri indirmek için biraz internet kuracak, sonra da onu geri sileceğim.
Nasıl yok türkçesi. Ben görmüştüm bi ara. Vardı.Hocam XP 32-bit en fazla 3 GB RAM desteklediği için Windows 7 veya Mint öneririm.XP'nin 64-bit sürümü var ama Türkçesi yok.
Nasıl yok türkçesi. Ben görmüştüm bi ara. Vardı.
Hiç indirip kurmadım ama türkçesini görmüştüm başlıkta. Fake de olabilir.Hocam Türkçesi resmi olarak yok. Siz gayriresmi bir ISO kullanmış olmalısınız.
Linux Mint eski sistemlerde kasar normal. XFCE olarak farklı dağıtımlara yönelmek daha mantıklı.Şu işletim sistemini denemiştim. Windows XP'yi daha önceden de defalarca kez kurmuş birisi olarak, Windows XP sürücü yüklemek bakımından daha rahattı. Linux bana işkence verdi![]()
Yüklemek zorunda olduğum sürücü ekran kartıydı. Onun dışında Linux gerçekten iyi bir işletim sistemiydi. Ama ekran kartı sürücüsünü yükelemek için bütün gece uğraşmıştım ama sabaha kadar bitmemişti. Ben de daha fazla strese dayanamayıp Windows 7'yi kurmuştum.Şu işletim sistemini denemiştim. Windows XP'yi daha önceden de defalarca kez kurmuş birisi olarak, Windows XP sürücü yüklemek bakımından daha rahattı. Linux bana işkence verdi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.