Windows XP hala kullanılır mı?

Elimdeki Windows İSO'ları

Hocam Windows 7 öneririm.

Şu işletim sistemini denemiştim. Windows XP'yi daha önceden de defalarca kez kurmuş birisi olarak, Windows XP sürücü yüklemek bakımından daha rahattı. Linux bana işkence verdi :D

Hocam sürücüleriniz Linux'u desteklemiyor herhalde çünkü Linux'ta sürücü kurma diye bir şey yok, sürücüler OS ile geliyor.

Yüklemek zorunda olduğum sürücü ekran kartıydı. Onun dışında Linux gerçekten iyi bir işletim sistemiydi. Ama ekran kartı sürücüsünü yükelemek için bütün gece uğraşmıştım ama sabaha kadar bitmemişti. Ben de daha fazla strese dayanamayıp Windows 7'yi kurmuştum.
Bazı dağıtımlarda kurulum esnasında seçersen otomatik kuruyor. Mesela pardus.

Hocam Windows 7 öneririm.

Hocam sürücüleriniz Linux'u desteklemiyor herhalde çünkü Linux'ta sürücü kurma diye bir şey yok, sürücüler OS ile geliyor.
Hocam ben seçime bağlı diye biliyorum o driver kurma işini ama emin değilim

Redhat var önerir misiniz?

Dosya Ekleri

• GNOME_2.2_on_Red_Hat_Linux_9_--_2003-02.png
    GNOME_2.2_on_Red_Hat_Linux_9_--_2003-02.png
    234,5 KB · Görüntüleme: 62
Linux kullanacaksam illa ki, o zaman benim bilgisayarıma uyacak ama görüntü bakımından da hoş olacak bir şey vardır eminim. Ha illa bilgisayarım için gelişmiş bir görsellik sunacak işletim sistemi yoksa, o zaman daha iyi çalışacak özellikte bir işletim sistemi uyar bana.

Arada resimleri gösterip fikrinizi sorarım. Önerirseniz yükler denerim. Olmazsa size bildiririm. Windows 7 yüklü şuan bilgisayarımda o da yavaşladı. Güncellemeler yüklemişti ondan olabilir belki de...

Linux kullanacaksam illaki, o zaman benim bilgisayarıma uyacak ama görüntü bakımından da hoş olacak bir şey vardır eminim. Ha illa bilgisayarım için gelişmiş bir görsellik sunacak işletim sistemi yoksa, o zaman daha iyi çalışacak özellikte bir işletim sistemi uyar bana.

Hocam görsellik istiyorsanız bence en iyi dağıtım Zorin OS. Sizin sistem eski olduğu için Lite sürümünü öneririm.

Müzik dinlemek için kullanıyorum. Ses kartı şimdiki kartlara göre çok daha iyiydi.
İşte ben de teknolojiden uzak kalmak ve eğlenmek için kullanmayı düşünüyorum. İnternete girmek amacım değil, internetsiz şekilde teknolojiden uzak eğlence amaçlı.

Hocam görsellik istiyorsanız bence en iyi dağıtım Zorin OS. Sizin sistem eski olduğu için Lite sürümünü öneririm.
Bu mudur?

Dosya Ekleri

• VirtualBox_Zorin_OS_15.3_Edu_ENG_Desktop_x64_11_03_2021_20_22_48.png
    VirtualBox_Zorin_OS_15.3_Edu_ENG_Desktop_x64_11_03_2021_20_22_48.png
    1 MB · Görüntüleme: 41

Technopat Haberler

Geri
Yukarı