Windows XP Keyi İle Windows 10'a Ya da 7'ye Geçiş Yapılır mı?

Abdullah Hasan

Kilopat
Daha fazla  
Elimde Windows XP keyi var ve ben Pardus kullandığım Dizüstü bilgisayarıma Xp yükleyip ardından Win 10 gibi (istediğim Montajlama programlarını kurabileceğim) bir şeye yükseltmek istiyorum. Linux tabanlı başka bir işletim sistemi daha kullanacağım ama programların Linux tabanlı sistemlerde açılmaması yüzünden Win 10 geçmek istiyorum. Sizin görüşleriniz nedir? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Sistem Özelliklerim; Asus X502NA-GO044 Intel Celeron N3350 4GB 500GB Freedos Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Windows XP keyini Windows'un başka bir sürümünde (7 , 8.1 , 10) kullanamazsınız. Daha öncesinde güncelleme ile birçok kullanıcıya Windows 10'a geçme olanağı tanındı ama o olanak şu an mevcut değil.

Montaj yazılımı dediğiniz, ses ve video montaj yazılımları ise, tabir yerindeyse bilgisayarınızın anasını ağlatacaktır. Linux alternatifleride mevcut bildiğim kadarı ile.

İyi çalışmalar.

Benim 2008 teknolojili masaüstüne daha önce bilgisayarcıda win7 attırmıştım. Dün media creation tool ile yükseltme yaparak, iso ile falan uğraşmadan yükselttim. Şu an sorun yok.
İşlemcin güçlü değil ama eski de değil. Xp driver sorunu çıkarır ona. Şişer hemen zaten. Nerde virüs var gider bulur.
Microsoft 1 yıl dolunca yükseltme yapılamacağını söyleyip durdu, kafa ütüledi. Çatır çatır kuruluyor ne iş ben de anlamadım.

Aracı indirirsen:

Windows 10'u İndirin

Elimde Windows XP keyi var ve ben Pardus kullandığım Dizüstü bilgisayarıma Xp yükleyip ardından Win 10 gibi (istediğim Montajlama programlarını kurabileceğim) bir şeye yükseltmek istiyorum. Linux tabanlı başka bir işletim sistemi daha kullanacağım ama programların Linux tabanlı sistemlerde açılmaması yüzünden Win 10 geçmek istiyorum. Sizin görüşleriniz nedir? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Sistem Özelliklerim; Asus X502NA-GO044 Intel Celeron N3350 4GB 500GB Freedos Fiyatı
Pardus'ta kal, ürün anahtarın veya lisansın geçmez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı