Windows XP kurulmuyor

Yandexg

Picopat
Arkadaşlar Windows 10 kur filan demeyin. PC kötü olduğu için Windows XP kurmam lazım ama kuramadım bir türlü.
Elimde 8 GB flash var Rufus vb denedim CD yeri açılmıyor Windows XP kurmam gerek yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Wintosettup denedım ama hata alıyor USB yazarken ISO'yu kalsore ckardım ama.

Evet, aynı kök sertifika güncelleme aracını Windows 7'de de kullanıyorum. Artık oda mecburi.

Ekran alıntısı alabilir miyim? Görmeden sarı çizmeli Mehmet ağa misali oluyor çünkü.
Windows XP kullanırken ISO'yu gösterme klasöre çıkar o klasörü seç.

Zaten klasöre çkarttım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    15,7 KB · Görüntüleme: 61
Wintousb fatal error hatası veryor isooyu yazarken.

(XP için söylüyorum) ISO'yu klasöre çıkartıp ardından programdan 2000, XP, 2003 setup kısmını seçin. Ardından USB'de ki bütün verilerinizi yedekleyip USB'yi NTFS olarak biçimlendirin.

Dosya Ekleri

• 1669304547925.png
    53,5 KB · Görüntüleme: 70
(XP için söylüyorum) ISO'yu klasöre çıkartıp ardından programdan 2000, XP, 2003 setup kısmını seçin. Ardından USB'de ki bütün verilerinizi yedekleyip USB'yi NTFS olarak biçimlendirin.

Tam olarak bunu yaptım bir daha denieyim.

Aynı hata resimde gösterdiğiniz gibi flash NTFS. Windows XP ISO'sunu klasöre çkartıp o klasörü seçtim.

Evet, aynı kök sertifika güncelleme aracını Windows 7'de de kullanıyorum. Artık oda mecburi.
Bunu bilmiyordum. Teşekkür ederim. Ben de diyorum bu neden lanet olası internete girmiyor diye. Serifikat ile ilgili bir şey yazıyordu aslında. Peki bu serfikatı resmi olarak indirebileceğimiz site o verdiğiniz site mi hocam yukarıda?

Tam olarak bunu yaptım bir daha denieyim.

Aynı hata resimde gösterdiğiniz gibi flash NTFS. Windows XP ISO'sunu klasöre çkartıp o klasörü seçtim.

Belki bu videoda ki çözüm işinize yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…