Windows XP kurulmuyor

Yandexg

Picopat
Arkadaşlar Windows 10 kur filan demeyin. PC kötü olduğu için Windows XP kurmam lazım ama kuramadım bir türlü.
Elimde 8 GB flash var Rufus vb denedim CD yeri açılmıyor Windows XP kurmam gerek yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1669303844331.png
    1669303844331.png
    564,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 1669303893235.png
    1669303893235.png
    62,4 KB · Görüntüleme: 65
İnternete girmek için kök sertifikaları dediniz de şimdi aklıma şu geldi. Ben Windows 7 kuruyorum genelde düşük sistemlere. Demek istediğim kurulum tamamlandıktan sonra internete girmek istediğim zaman saat çıkıyor ama saat ile bir ilgisi de yok açıkçası. Saat ayarları normal ama internete giremiyorum.

Evet, aynı kök sertifika güncelleme aracını Windows 7'de de kullanıyorum. Artık oda mecburi.

(XP için söylüyorum) ISO'yu klasöre çıkartıp ardından programdan 2000, XP, 2003 setup kısmını seçin. Ardından USB'de ki bütün verilerinizi yedekleyip USB'yi NTFS olarak biçimlendirin.

Tam olarak bunu yaptım bir daha denieyim.

Aynı hata resimde gösterdiğiniz gibi flash NTFS. Windows XP ISO'sunu klasöre çkartıp o klasörü seçtim.

Evet, aynı kök sertifika güncelleme aracını Windows 7'de de kullanıyorum. Artık oda mecburi.
Bunu bilmiyordum. Teşekkür ederim. Ben de diyorum bu neden lanet olası internete girmiyor diye. Serifikat ile ilgili bir şey yazıyordu aslında. Peki bu serfikatı resmi olarak indirebileceğimiz site o verdiğiniz site mi hocam yukarıda?

Tam olarak bunu yaptım bir daha denieyim.

Aynı hata resimde gösterdiğiniz gibi flash NTFS. Windows XP ISO'sunu klasöre çkartıp o klasörü seçtim.

Belki bu videoda ki çözüm işinize yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı