Ayrıca Chrome'un eski sürümünü indireceksiniz.
İnternete girmek için kök sertifikaları dediniz de şimdi aklıma şu geldi. Ben Windows 7 kuruyorum genelde düşük sistemlere. Demek istediğim kurulum tamamlandıktan sonra internete girmek istediğim zaman saat çıkıyor ama saat ile bir ilgisi de yok açıkçası. Saat ayarları normal ama internete giremiyorum.
Evet, aynı root sertifika güncelleme aracını Windows 7'de de kullanıyorum. Artık oda mecburi.
Wintousb fatal error hatası veryor ISO'yu yazarken.
Ekran alıntısı alabilir miyim? Görmeden sarı çizmeli Mehmet ağa misali oluyor çünkü.
Windows XP kullanırken ISO'yu gösterme klasöre çıkar o klasörü seç.
Wintousb fatal error hatası veryor isooyu yazarken.
(XP için söylüyorum) ISO'yu klasöre çıkartıp ardından programdan 2000, XP, 2003 setup kısmını seçin. Ardından USB'de ki bütün verilerinizi yedekleyip USB'yi NTFS olarak biçimlendirin.
Bunu bilmiyordum. Teşekkür ederim. Ben de diyorum bu neden lanet olası internete girmiyor diye. Serifikat ile ilgili bir şey yazıyordu aslında. Peki bu serfikatı resmi olarak indirebileceğimiz site o verdiğiniz site mi hocam yukarıda?Evet, aynı kök sertifika güncelleme aracını Windows 7'de de kullanıyorum. Artık oda mecburi.
Tam olarak bunu yaptım bir daha denieyim.
Aynı hata resimde gösterdiğiniz gibi flash NTFS. Windows XP ISO'sunu klasöre çkartıp o klasörü seçtim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.