Windows XP nasıl modlanır?

İlginiz için teşekkür ederim. Kendi bilgisayarıma kurdum.

Evet güncel oyunları açmayacak fakat Windows 10 sistemi çok yiyor kötü bir sistem varsa 7-8 en ideali diye düşünüyorum. Oyun için değil gündelik hayat için kullanacaksanız Windows 10 kullanabilirsiniz.

Çoook teşekkür ederim. Program 32 bitte çalıştı. Bizi büyük bir dertten kurtardınız Allah razı olsun sizden.
@SypeR sizce Home mu kullanmalıyım Pro mu? Kendi bilgisayarımda Pro kullanıyorum ama 32 bit kurduğum sistem çok iyi bir sistem değil. Hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
Çoook teşekkür ederim. Program 32 bitte çalıştı. Bizi büyük bir dertten kurtardınız Allah razı olsun sizden.
Rica ederim, ne demek. Eğer sürücülerle ilgili bir sorun yaşarsanız donanım kimlikleriyle beraber yeni bir konu açın ve etiketleyin. Müsait olduğum takdirde dönüş yaparım.

Rica ederim, ne demek. Eğer sürücülerle ilgili bir sorun yaşarsanız donanım kimlikleriyle beraber yeni bir konu açın ve etiketleyin. Müsait olduğum takdirde dönüş yaparım.
Şu an programı tam ekran yapamıyorum sebebi ne olabilir?

"Sağ Tık > Uyumluluk > Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini seçin. Donanım hızlandırmayla ilgili bir sorun yaşıyor olabilir.
Denedim bir şey değişmedi. 'Bu sistem tam ekran modunu desteklemiyor.' diye bir pencere açılıyor.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…