havuçç
Decapat
Windows XP modlayıp daha güncelleştirmek istiyorum bunun için hangi yazılımları kullanmalıyım?
İlginiz için teşekkür ederim. Kendi bilgisayarıma kurdum.Microsoft Virtual PC 2007'yi veya diğer 3 parti firmaların (VMware, Oracle gibi) ürünlerine göz atabilirsin. Sürücü desteği konusunda ise eğer ben Windows XP'ye yazılmış olan parmak izi sürücüsünü Windows 8.1 ve 10'da sorunsuzca kurdurup kullanabildiysem, sende yaparsın.![]()
Evet güncel oyunları açmayacak fakat Windows 10 sistemi çok yiyor kötü bir sistem varsa 7-8 en ideali diye düşünüyorum. Oyun için değil gündelik hayat için kullanacaksanız Windows 10 kullanabilirsiniz.Benim de 10.000 liralık sistemim yok. Yaklaşık 2 - 3 yıl önce 1000 liraya APU bir sistem aldım. Sistemi alırken şimdilik 4 GB RAM alayım daha sonra ekleme yaparım dedim, yapamadım. Benimde muazzam bir sistemim yok ayrıca bilgisayara XP yükleyince güncel oyunları açmayacak!
Çoook teşekkür ederim. Program 32 bitte çalıştı. Bizi büyük bir dertten kurtardınız Allah razı olsun sizden.Microsoft Virtual PC 2007'yi veya diğer 3 parti firmaların (VMware, Oracle gibi) ürünlerine göz atabilirsin. Sürücü desteği konusunda ise eğer ben Windows XP'ye yazılmış olan parmak izi sürücüsünü Windows 8.1 ve 10'da sorunsuzca kurdurup kullanabildiysem, sende yaparsın.![]()
Rica ederim, ne demek. Eğer sürücülerle ilgili bir sorun yaşarsanız donanım kimlikleriyle beraber yeni bir konu açın ve etiketleyin. Müsait olduğum takdirde dönüş yaparım.Çoook teşekkür ederim. Program 32 bitte çalıştı. Bizi büyük bir dertten kurtardınız Allah razı olsun sizden.
Şu an programı tam ekran yapamıyorum sebebi ne olabilir?Rica ederim, ne demek. Eğer sürücülerle ilgili bir sorun yaşarsanız donanım kimlikleriyle beraber yeni bir konu açın ve etiketleyin. Müsait olduğum takdirde dönüş yaparım.
"Sağ Tık > Uyumluluk > Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini seçin. Donanım hızlandırmayla ilgili bir sorun yaşıyor olabilir.Şu an programı tam ekran yapamıyorum sebebi ne olabilir?
Denedim bir şey değişmedi. 'Bu sistem tam ekran modunu desteklemiyor.' diye bir pencere açılıyor."Sağ Tık > Uyumluluk > Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini seçin. Donanım hızlandırmayla ilgili bir sorun yaşıyor olabilir.
Hmm, ekran kartı sürücünüz kurulu değil mi?Denedim bir şey değişmedi. 'Bu sistem tam ekran modunu desteklemiyor.' diye bir pencere açılıyor.
Format attım ama onu unuttumHmm, ekran kartı sürücünüz kurulu değil mi?
Maalesef işe yaramadı.Hmm, ekran kartı sürücünüz kurulu değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.