2025 yılı ve sonrası için hangi amaçla XP kullanılır?
2014 öncesi destekli uygulama ve programlar o seneden sonrası sıkıntıNFS undergorund 2 veya GTA 3 tarzı eski klasik oyunlar oynamak için olabilir.
İkinci sistem için 7/XP güzel bence içini hasret kaplayınca geçmişe yolculuk olur "yeni çağ teknolojisi" bile olsa geçmişi özlettirebiliyor.Birçok EXE dosyası uyumlu değil bazı düzenleme işlemleri için Windows'un çok eski sürümleri kullanılabiliyor bunlara XP de dahil.
Bir tek bana mı oluyor? Modern çağda çağ atlayan teknoloji hayatımızı kolaylaştırsa bile eski yazılımların ve geçmişin tadını vermiyor o zamanlar bir başkaydı 7 ile bağ kurmuştum virüs bulaştıra bulaştıra bilgisayarı format atmayı öğrenmiştim oyunlarla öyle tanıştım tarayıcı oyunları vardı eski Youtube videolarıyla kendine has bir havası vardı çocukluğum onla geçti kullanımı aşırı kolaydı gel zaman git zaman bugünlere kadar geldik2014 öncesi destekli uygulama ve programlar o seneden sonrası sıkıntı
İkinci sistem için 7/XP güzel bence içini hasret kaplayınca geçmişe yolculuk olur "yeni çağ teknolojisi" bile olsa geçmişi özlettirebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.