Windows yüklenme animasyonundan sonra siyah ekran hatası

TalhaPat

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar.
Sorunum; 2 gün önce oyun oynarken PC birden bire kapandı sonra reset atıp açmaya çalıştığımda Windows yüklenme animasyonu geldi sonrası siyah ekran tekrar tekrar denediğim için başlangıç onarım'a girdim neredeyse tüm seçenekleri denedim sonuç nafile, sadece güvenli modda açıldı. Sonrasında format atmayı denedim Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Burdaki ISO'yu indirdim ve @Recep Baltaş anlattığı gibi Rufus'la USB'yi oluşturdum, formatı attım yine anlatıldığı gibi güncelleme ve sürücüleri yüklerken tekrardan birden siyah ekran geldi yani aynı olay tekrar başıma geldi reset atıyordum Win yükleme animasyonu geliyordu sonrası siyah ekran. Toplamda 4 kere format attım hep aynı şeyler başıma geldi.
Ek olarak son çare işe yaramayacağını bilsem de BIOS pilini söktüm, RAM'lerin yerini değiştirdim söktüm taktım vs. ne yaptıysam çözemedim.
Şimdiden teşekkürler.
@claus

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı sorun bende de çıkmıştı. Format'la çözmüştüm. Ama sizin sorunuza bir şey diyemeyeceğim.

Ekran kartı driverinden olabilir. Başta explorer.exe hizmetini açın diyecektim ama sorun orada değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı