xefe
Hectopat
- Makaleler
- 1
Neden peki?Dün Linux bir cennet! diye konu açmıştım ve bugün Windows'a geri dönme kararı aldım.
Neden peki?Dün Linux bir cennet! diye konu açmıştım ve bugün Windows'a geri dönme kararı aldım.
Tam olarak hayatımın her anı teknoloji ile geçti. Sanırsam 3 yaşımdan beri teknolojiyi doğru kullanmaya çalışıyorum. Ve yaptığım en büyük hata bence Windows idi ve bırakamıyorum. Bir insan bir şeye alıştığı zaman bir daha bırakamıyor cidden ve değiştirmek bunu çok zor oluyor. Linux gerçekten güzel ve zevkli ama bana Windows gibi rahat hissettirmiyor. Neden, bilmiyorum. Sanki farklı bir yerde dolaşıyorum gibi hissettiriyor.
Yanlış OS tercihi yapmışsınız. Keşke lxle veya Linux Mint xfce/mate tercih etseydiniz.
Neden peki?
Çünkü tek tuşla her şeyi hallediyoruz her programa rahatlıkla desteği var ve en gelişmiş işletim sistemi sonuçta.Şahsen ben çift işletim sistemi ile takılıyorum en azından ikisinden de mahrum kalmamış oluyorum.
Tamam gördüm.İlk sayfada belirttim.
Bu niye bana çok komik geldi.
İnanın bana Linux'taki -ben pek anlamasam da- git tarzında bir komut var. O inanılmaz büyük rahatlık. Yani istediğim dosyayı 1 komut ile indirmek bana çok güzel hissettiriyor.
Çünkü tek tuşla her şeyi hallediyoruz her programa rahatlıkla desteği var ve en gelişmiş işletim sistemi sonuçta. Şahsen ben çift işletim sistemi ile takılıyorum en azından ikisinden de mahrum kalmamış oluyorum.
Windows bazı yaygın konularda kolay olsa da tek tuş olayına pek katılmıyorum. Arch için bile geliştirilen pamac var ki onu geçtim kısayollar noktasında Windows gördüğüm en kötü işletim sistemi olabilir. Keşke powertoys daha kararlı çalışsa.
Hocam yarın tekrar Linux'a geri döndün diye konu açmayın sakınWindows üşengeç gamerın dostudur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.