Windows'a geri döndüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam olarak hayatımın her anı teknoloji ile geçti. Sanırsam 3 yaşımdan beri teknolojiyi doğru kullanmaya çalışıyorum. Ve yaptığım en büyük hata bence Windows idi ve bırakamıyorum. Bir insan bir şeye alıştığı zaman bir daha bırakamıyor cidden ve değiştirmek bunu çok zor oluyor. Linux gerçekten güzel ve zevkli ama bana Windows gibi rahat hissettirmiyor. Neden, bilmiyorum. Sanki farklı bir yerde dolaşıyorum gibi hissettiriyor.

Aslında ilk deneyimim 1 yıl önce olmuştu Pardus ile ama AMD ekran kartım sorunluydu tüm dağıtımlar'da siyah ekran veriyordu ve açılmıyordu.

Yanlış OS tercihi yapmışsınız. Keşke lxle veya Linux Mint xfce/mate tercih etseydiniz.

Linux Mint Xfce denemiştim zaten ama aşırı yavaştı.

İlk sayfada belirttim.

Çünkü tek tuşla her şeyi hallediyoruz her programa rahatlıkla desteği var ve en gelişmiş işletim sistemi sonuçta.Şahsen ben çift işletim sistemi ile takılıyorum en azından ikisinden de mahrum kalmamış oluyorum.

İnanın bana Linux'taki -ben pek anlamasam da- Git tarzında bir komut var. O inanılmaz büyük rahatlık. Yani istediğim dosyayı 1 komut ile indirmek bana çok güzel hissettiriyor.

İnanın bana Linux'taki -ben pek anlamasam da- git tarzında bir komut var. O inanılmaz büyük rahatlık. Yani istediğim dosyayı 1 komut ile indirmek bana çok güzel hissettiriyor.

Benim komutlar ile herhangi bir sorunum yoktu, komut ile terminal üzerinden indirmek çok eğlenceli.

Çünkü tek tuşla her şeyi hallediyoruz her programa rahatlıkla desteği var ve en gelişmiş işletim sistemi sonuçta. Şahsen ben çift işletim sistemi ile takılıyorum en azından ikisinden de mahrum kalmamış oluyorum.

Windows bazı yaygın konularda kolay olsa da tek tuş olayına pek katılmıyorum. Arch için bile geliştirilen pamac var ki onu geçtim kısayollar noktasında Windows gördüğüm en kötü işletim sistemi olabilir. Keşke powertoys daha kararlı çalışsa.

Windows daha iyi zaten. Windows'u kaldiramayacak bir PC varsa Linux dagitimi daha iyi deneyim saglayabilir, hafif. Belki Linux'u kullanmanin amacı farkli olabilir. Daha iyi guvenlik, akicilik, ozgurluk falan. Ama ben Windows'u degismem.

Windows bazı yaygın konularda kolay olsa da tek tuş olayına pek katılmıyorum. Arch için bile geliştirilen pamac var ki onu geçtim kısayollar noktasında Windows gördüğüm en kötü işletim sistemi olabilir. Keşke powertoys daha kararlı çalışsa.

İnsanlar bu zorluklara alışıyor aslında ve bırakamıyorsunuz. Yani Linuxta o zorluk ile karşılaşmayınca garip hissettiriyor. Bu işin tamamen son kullanıcı kısmı. Bilgili bir kişi zaten böyle konuşmaz muhtemelen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı