Windows'ta neden bu kadar çok sorun var?

HeyDouglas

Kilopat
Diğer işletim sistemlerini kullanmadım ama Windows'ta her yerden sorun çıkıyor. Windows desteğe bağlanıyorum sürekli komut satırından aynı kodlarla tarama yaptırıyorlar ve hiçbir şekilde sorunlar çözülmüyor. Diğer işletim sistemlerinde de böyle mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u kullanan herkes aynı donanımla kullanmadığı için her bilgisayarla %100 uyumlu olmadığından dolayı olabilir.

Forumları paylaşabilir misiniz?

Hocam düzenli girmedigim icin bazilarini hatirlamiyorum ama bir ara warex.ru diye bir site vardı. Internette bulamayacağınız sorunları orada çözenler vardı. Az once girmeye çalıştım ama galiba kapanmis ya da alan adi değişmiş. Quora forum var bir de ama Rus forumu degil global bir forum galiba. Bir de drweb var bu forum hala aktif. Zamanında eski ekran kartımdaki bir sorunu bu site aracılığıyla çözmüştüm. Tarayıcıya forum drweb yazınca çıkıyor.

Diğer işletim sistemlerini kullanmadım ama Windows'ta her yerden sorun çıkıyor. Windows desteğe bağlanıyorum sürekli komut satırından aynı kodlarla tarama yaptırıyorlar ve hiçbir şekilde sorunlar çözülmüyor. Diğer işletim sistemlerinde de böyle mi?
Windows genel sistemlerde çalışabilmesi için tasarlandı. O yüzden binlerce farklı kombinasyona olanak sağlıyor.
Linux'da, bir tık ötesinde her sistemde çalışabilmesi için tasarlanıyor.
Apple ise kapalı sistem, kendi onayladığı sistemlerde tam performans için uğraşıyor.

Hepsinde çeşitli sorunlar yaşayabiliyorsun, bu senin sistemin sınırlarını ne amaçla hangi programlarla ne kadar zorladığına bağlı.

Şu ana kadar hepsini kullandım ve en kolay sorun çözümlerini Windows'ta buluyorum - tüm kullandığım programların ortak noktası şimdilik kendisi. Apple'da performans yetersizlikleri veya fiziki sistem güncellemelerinin aç gözlülüğü mevcut benim için, Linux'a da henüz kullandığım tüm programlar adapte edilmiş değil - veya muadilleri yeterli performans/alıştığım arabirime sahip değil.

Apple ile ilgili en eski anılarımdan biri, Apple G5'ler ilk çıktığında sanırım 2003-4'tü - tam bir canavar diye tanıtmışlardı, üniversite laboratuvarına almışlardı hemen 5 tane, proje sunumu için USB'yi taktım, 3 saniye sonra 3-4 saattir çalışan sistem çöktü. Sunumu laptoptan yapmıştım.

Windows genel sistemlerde çalışabilmesi için tasarlandı. O yüzden binlerce farklı kombinasyona olanak sağlıyor.
Apple ise kapalı sistem, kendi onayladığı sistemlerde tam performans için uğraşıyor.

Hepsinde çeşitli sorunlar yaşayabiliyorsun, bu senin sistemin sınırlarını ne amaçla hangi programlarla ne kadar zorladığına bağlı.

Şu ana kadar hepsini kullandım ve en kolay sorun çözümlerini Windows'ta buluyorum - tüm kullandığım programların ortak noktası şimdilik kendisi. Apple'da performans yetersizlikleri veya fiziki sistem güncellemelerinin aç gözlülüğü mevcut benim için, Linux'a da henüz kullandığım tüm programlar adapte edilmiş değil - veya muadilleri yeterli performans/alıştığım arabirime sahip değil.

Apple ile ilgili en eski anılarımdan biri, Apple G5'ler ilk çıktığında sanırım 2003-4'tü - tam bir canavar diye tanıtmışlardı, üniversite laboratuvarına almışlardı hemen 5 tane, proje sunumu için USB'yi taktım, 3 saniye sonra 3-4 saattir çalışan sistem çöktü. Sunumu laptoptan yapmıştım.
Anlıyorum da ben de veri madenciliği yapmıyorum ki Bluetoothla dosya almaya çalışıyorum

Anlıyorum da ben de veri madenciliği yapmıyorum ki Bluetoothla dosya almaya çalışıyorum

Anlıyorum da ben de veri madenciliği yapmıyorum ki Bluetooth'la dosya almaya çalışıyorum

Eğer mesele telefonundan bilgisayarına dosya aktarmaksa, kablo yoksa, Bluetooth düzenleyemediysen boyuta bağlı e-posta atmayı deneyebilirsin acil durumda.
Onun dışında son 4 yıldır kullandığım hiçbir Bluetooth sistem/telefon/hoperlor vb arasında sorun yaşamadım aslında. Sürücülerde veya yaptığın bir şeyde atladığın bir yer olabilir mi? Bluetooth v 3.0'dan beri.

Bluetooth'ın kendisi 2.0'dan sonra ilginçleşti, bazı çalışan sistemler çalışmamaya başladı - mesela telefon-otomobil arası konuşma yeteneği kalkmıştı Toyota/iphone arasında ve mesele telefonu değiştirdiğinde otomobilini de değiştirmenmiş onu fark etmiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı