Düzgün bir sunucuya bağlanırsanız bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.Hocam ama yine de bilgisayarı adamın sunucusuna bağlıyorsunuz. KMSpico kendisiyle birlikte virüs getirmese bile aynı işlemi yapıyor, o yüzden zararlı zaten.
Düzgün bir sunucuya bağlanırsanız bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.Hocam ama yine de bilgisayarı adamın sunucusuna bağlıyorsunuz. KMSpico kendisiyle birlikte virüs getirmese bile aynı işlemi yapıyor, o yüzden zararlı zaten.
Bu durumun sizinle alakası yok. Sadece Windows'un da bu konudaki açıklamasına göre onlar korsan. Korsan olacaksa bedavaya da yapabilirim.
Merhaba, ben Windows'u etkinleştirin yazısını kaldırmak istiyorum. Windows'u etkinleştirmek istemiyorum. Benim için önemli olan yazının kalkması. Windows'a 2000 TL veremem korsan etkinleştirmek de istemiyorum. Sadece yazının kalkmasını istiyorum. Bunun herhangi bir yolu var mı?
Eki Görüntüle 1040315
Hepsiburada'dan Windows 10 anahtarı satın alabilirsin. 50TL-10TL arası kullanılmış ikinci el anahtarlar var.Merhaba, ben Windows'u etkinleştirin yazısını kaldırmak istiyorum. Windows'u etkinleştirmek istemiyorum. Benim için önemli olan yazının kalkması. Windows'a 2000 TL veremem korsan etkinleştirmek de istemiyorum. Sadece yazının kalkmasını istiyorum. Bunun herhangi bir yolu var mı?
Eki Görüntüle 1040315
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.