Windowsu Linux'a çevirebilir miyim ?

Mac OS x 10.7 Lion'u indirdim. Şimdi Power iso ayarlarından uzantıların hepsini seçtim ve çıkart dedim şimdi çıkartıyor eğer tamamlarsa iyi olacak. İnşAllah sorun çıkmaz..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Desktop | Ubuntu

Buradan indir iso'yu. Linux işletim sisteminin temelidir zaten. Linux temelini kullanan çeşitli dağıtımlar vardır. Ubuntu, Kubuntu, Fedora vb.

Ubuntu en işlevsel dağıtımlardandır.
 
Kardeş bende Windows 7'nin .iso kalıbı var direkt Daemon Tools ile kurabiliyorum Win 7'yi. Aynı işlemi bunda da yapabilirmiyim acaba yani Daemon tools ile açıp kurabilirmiyim. Yani illa Cd ya da Flash bellek mi gerekli ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fl Studio ile uğraşıyorum ara sıra işe yarayabilir. Diğerinden farkı nedir peki değişik programlar mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç ekran görüntüsü sunayım.
Bu bir oyun.

bmwkp.png


Bu masaüstü görüntüsü

ekrangrnts1s.png


Bu da ekran kartı bilgileri tanımları.

ekrangrntsku.png


- - - Güncellendi - - -

Diğerlerinden pek farkı yok gibi görünse de GNU tabanlı olup, yükleme esnasında multimedia ağırlıklı yüklenilmektedir. Ayrıca kurulum esnasında 3. parti yazılımları da (MP3 kodek, AVI kodek veya playerler gibi) işaretleyerek yapılandırma zahmetine girmeden haledebiliyorsun.
 
Hocam Linux dedin, Mac OS indiriyorsun. Çok farklı dünyalar bunlar. Birisi açık kaynak, ücretsiz, öbürü ise ücretli, kapalı kaynak ve kurman yasal olmayan bir işletim sistemi. MacOS sadece Mac'ler için tasarlanmıştır. PC'ye kurmak için bin takla atman gerek...
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı