Windows'u Silme Sorunu

  • Konuyu başlatan gamer görkem eren
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1B
G

gamer görkem eren

Ziyaretçi
SSD'yi kurunca içine Windows atılır ya, harddisk ise F ve G adını alır. İşte benim sıkıntım hem SSD'de hem de harddisk'de Windows var. Silmek için sağ click sil yapıorum izin vermiyor. Kopyalıyorum Windows'u ona da izin vermiyor. Ben windows'u nası sileceğim. Bu PC'mi ağırlaştırıo ve kasmalar yapıyor. Masaüstünde oyunlarda falan takılmalar yapıyor.

Biçimlendir demeyin. Bir sürü oyunum var ama oyunlarımın gitmemesi için G klasörüne atsam oyunlar düzgün çalışır mı ? Oyunlarım kaldığı yerden devam eder mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir USB yada DVD'ye Windows 8 kurulum dosyalarını at ve bilgisayarı USB yada DVD (Hangisini kullanırsan.) ondan başlat. Windows'u Özel olarak yükleyi seç ve disk bölümünde HDD'yi seçerek biçimlendir. SSD'yi Elleme.

Not : HDD'deki Tüm dosyalar silinecektir.
 
Sadece oyunlardaki kayıdı düşünüyorsan :) belgelerim de kapladığı yer 3/5 mb bişey, bunları aldıkdan sonra formattan sonra aynı yerine atarsan kaldığın yerden devam edersin.
SSD ve HDD yi biçimle Formatı SSDye atıp Oyun kurulumlarını kurarken HDDye kurarsın olur biter. Setuplarını HDD'yi bölüp O bölüme Gerekli şeyleri atarsın. Formatta o bölüme dokunmadan Windows olan bölümleri silip, formatladıktan sonra da yedek aldığın bölümü formattan sonra ki HDD bölümüne aktarıp yedek bölümünü de biçimleyip HDD ile birleştirirsin olur biter.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı