GRUB hayatımda sadece 1 defa çöktü. O da benim bir yanlışım yüzünden olduAma windows'ta "GRUB" denen en ufak şeyde çöken bir bootloader yok. Veya yazılım desteği dar değil.
GRUB hayatımda sadece 1 defa çöktü. O da benim bir yanlışım yüzünden olduAma windows'ta "GRUB" denen en ufak şeyde çöken bir bootloader yok. Veya yazılım desteği dar değil.
GRUB hayatımda sadece 1 defa çöktü. O da benim bir yanlışım yüzünden olduyazılım desteği de gayet fazla açık kaynaklı çok güzel alternatifler mevcut. Winehq da bize güzel bir araç sunmuş. Şartsa oradan açıyorsunuz. Kendi bilgisayarımda Wine kurulu bile değil. GRUB'u sevmiyorsanız alternatif olarak systemd ile boot edebilirsiniz.
Windows 11 modladım boşta 500 MB RAM kullanıyor ISO dosyasında olan uygulamalar Microsoft Store, fotoğraflar, Windows Media Player, Microsoft Edge, paint 3D. TPM ve Secure Boot bypass dosyası bulsam paylaşmayı düşünüyorum gerekli testleri yaptıktan sonra SHA ve MD5 değerlerini de paylaşacağım ISO dosyası ile beraber. Bana göre tam bir performans ISO'su oldu.
grub en ufak şeyde çöküyormu. Daha önce 6 ay deneyimim var hiç bir problem olmadı.Ama windows'ta "GRUB" denen en ufak şeyde çöken bir bootloader yok. Veya yazılım desteği dar değil.
Hocam o terminalden değil paket deposundan.En hızlı terminal Arch dağıtımlarda mevcut. Ubuntu tabanlı dağıtım kullandığımda sövüyorum yavaşlığından Update etmek uzun sürüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.