Windows'un orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

KrafteR boii

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim tanıdık bilgisayarcı 8 veya 6 ay önce Windows 10 kurdu. Kendisi bana crackli dedi fakat gittim internetten biraz araştırdım, komuda slmgr/xpr yazdım ve bu çıktı. Sizce bilgisayarım orijinal mi? Bilgisayarımı İngilizce kullanıyorum ve ürün lisansı bitti Win 10 Pro kullandığımı gördüm. Güncellemeler geliyor. Win 10'un kendisi korsansa ne yapmalıyım?

1616431710569.png

Merhaba arkadaşlar. Benim tanıdık bilgisayarcı 8 veya 6 ay önce Windows 10 kurdu. Kendisi bana crackli dedi fakat gittim internetten biraz araştırdım, komuda slmgr/xpr yazdım ve bu çıktı. Sizce bilgisayarım orijinal mi? Bilgisayarımı İngilizce kullanıyorum ve ürün lisansı bitti Win 10 Pro kullandığımı gördüm. Güncellemeler geliyor. Win 10'un kendisi korsansa ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 935464

Windows bildirim modun da diyor. Lisanslı olsa işte şu şu gün kaldı der veya kalıcı olarak etkinleştirildi der.

Korsansa öncelikle bir tarama yap. KMS ile etkinleştirdiyse sıkıntı oluyor çünkü. Ama en mantıklısı temiz kurulum yap ve key al. Korsan olup olmadığını bu görselden anlayamayız.

Windows bildirim modun da diyor. Lisanslı olsa işte şu şu gün kaldı der veya kalıcı olarak etkinleştirildi der.

Lisansınız bitmek üzere dedi birkaç hafta önce ve Windows'u etkinleştirin çıktı. Bilgisayarcı da kendim yapıyorum dedi bu Windows 10ları.
CMD'ye SLMGR /dlv yazıp ekran görüntüsü at.
KMS yazıyor hocam.
Lisansınız bitmek üzere dedi birkaç hafta önce ve Windows'u etkinleştirin çıktı. Bilgisayarcı da kendim yapıyorum dedi bu Windows 10ları.

KMS yazıyor hocam.

Peki ne yapabilirim hocam dosyalarımın vs silinmemesi için?

KMS yazıyor hocam.
O bilgisayarcıya gitme artık bence. Adam KMS ile etkinleştirmiş orjinal değil yani korsan yazılım ile etkinleştirilmiş.

Biraz da saçmalamış adam sanki. :D

CMD'den kendin sahte lisans ile etkinleştirebilirsin.( YouTube'den bak ). Neden merak ettin satın aldığın veya korsan kullandığın arasında fark yok ( KMS hariç pek tavsiye etmem )

Ben korsan kullanmayı sevmediğim için demiştim.
O bilgisayarcıya gitme artık bence. Adam KMS ile etkinleştirmiş orijinal değil yani korsan yazılım ile etkinleştirilmiş.

Biraz da saçmalamış adam sanki. :D

Evet nasıl düzeltebilirim hocam peki dosyalarım silinmeden?

KMS yazacak zaten. KMS herkesin sandığı gibi Crack değil, etkinleştirme servisi. Ekran görüntüsü atacaksın oradan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı